• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #247176  autor: bartekh86
 23 sty 2008, 16:52
Witam, wczoraj w wielu serwisach, w tym na telepolis opublikowano informacje o uruchomieniu usługi Era Mail. Jestem tym zainteresowany i dlatego mam pytania:
- kiedy tak naprawde usługa zostanie uruchomiona, na razie na stronie Ery nie ma żadnych oficjalnych informacji
- czy będzie ona dostępna dla użytkowników tak-taka.
Jeśli ktoś znajdzie jakieś bardziej szczegółowe informacje proszę podawać.

#247189  autor: elrond
 23 sty 2008, 17:40
Myślę że twoje pytania znajdą odpowiedź TUTAJ :wink:

Edit:

Punkt I, podpunkty nr 1 i 3.

#247199  autor: Rafael.dz
 23 sty 2008, 18:33
Tak, już działa, nawet płynnie chodzi ta ich aplikacja, tylko szkoda że menu jest w języku angielskim.

#247272  autor: MADMAX
 24 sty 2008, 09:28
Hmm... Dlaczego w Era Mail pakiet 5mb kosztuje 9,90zł i do tego można go spożytkować tylko na pocztę? Przecież ta sama ERA oferuje pakiet internetowy 5mb za 5zł. Czy w ramach tego pakietu nie można przeglądać poczty?

Pozdrawiam

#247291  autor: elrond
 24 sty 2008, 12:10
Hmm... Dlaczego w Era Mail pakiet 5mb kosztuje 9,90zł i do tego można go spożytkować tylko na pocztę? Przecież ta sama ERA oferuje pakiet internetowy 5mb za 5zł. Czy w ramach tego pakietu nie można przeglądać poczty?
W sumie też mi to siedzi w głowie, i jeśli tak jest rzeczywiscie, to z tej usługi bym nigdy nie skorzystał. Era ponoć udostępnia jakąś aplikacje do tej poczty. Wydaje mi się że to rozwiązanie dla biznesu, a dla zwykłego śmiertelnika wystarczy Omnix Max (tak to sie dalej nazywa?) :wink:

Do Era mail trzeba mieć jeszcze odpowiedni telefon... takie jak te :wink:

#247392  autor: yagi
 24 sty 2008, 19:51
Era Mail ma swoj wlasny APN w ustawieniach internetowych i swoj konfig. Do tego naliczanie jest chyba co 1 kB...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)