• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #28641  autor: GregPepe
 03 lis 2005, 17:40
Do końca roku ma być blue connect w normalnym abonamencie i w tak-taku, na razie nie znam wiecej szczegółów

#28645  autor: WitekT
 03 lis 2005, 18:29
W abonamencie będzie stosunkowo niedługo - ale wersja, która poszła do akceptacji nie jest wersją typowo "bluconnectową". To będzie coś na kształt dużych pakietów MB. Więcej powiedzieć nie mogę poza tym, że oferta wydaje mi się całkiem atrakcyjna. :)

#28650  autor: WitekT
 03 lis 2005, 18:37
Dodam, że mówię o sytuacji "na teraz", być może będzie to jeszcze zmienione, bo wejść miało razem z ofertą za 50 zł. Oczywiście czytelnicy TELEPOLIS.PL będą wiedzieli o wszystkim jako pierwsi. ;)

#28728  autor: GregPepe
 04 lis 2005, 10:49
***WitekT - Czy wy macie razem z Panem Wacławem [gsm.biz.pl] to samo źródło informacji w Erze bo chyba mi sie wydaje że tak :)

#28758  autor: WitekT
 04 lis 2005, 14:49
Być może - siedzimy na tych samych grupach i kręcimy się w tym samym towarzystwie. Chociaż on nie napisał szczegółów... ;)