• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #227395  autor: cray0n
 15 paź 2007, 17:01
Witam.
Zastanawiam się nad wzięciem abo w play. Jeżeli już to raczej zdecyduje się na lajt 30zł. Obecnie mam NOGO i doładowywuję 25 i raz to starcza a raz nie. Profil dzwonienia różny różnisty :D Czyli po wszystkich sieciach aczkolwiek z lekką przewagą do orange ;)
Tylko czy lepiej wziąśc samsunga l760 czy może soniacza 530i? JEżeli chodzi o fona to skłaniałbym się do tego który oferuje lepszą jakość zdjęć (se) ale nie wiem czy warto dopłaca do niego. :?
pozdrawiam

#227398  autor: elrond
 15 paź 2007, 17:28
Tutaj masz podobny temat, może coś z niego zyskasz.

A co do Lajta - mam i nawet sobie chwale. Dzwonie do różnych sieci więc Pakiet 40 Złotówek na miesiąc jest wystarczający. Dali mi dobry telefon za 1zł, ale 50zł aktywacji mnie nie ominęło.

Przestroga 1 - niezapłacony rachunek w ciągu 2 tyg, nawet jeśli Play go późno wysłał (a zdarza się niestety), skutkuje wyłączeniem z sieci. Ponowne włączenie - 5 dyszek :wink: No ale można płacić wcześniej przelewem - wszystko znajdziesz na playmobile.pl

Przestroga 2 - Ty wiecej dzwonisz do Orange. A ludzie z Orange dzwonią do Ciebie? Jeśli tak, to mogą przestać, bo z Orange na Playa jakieś 15gr drozej...

Do zdjęć oba telefony sie nadadzą, jednak SE chyba lepiej to zrobi. Lepiej też zagra MP3. Ale jesli nie masz 3G w miejscu gdzie mieszkasz, to będziesz trajkotał dane po GPRS, bo w K530i brak EDGE.