• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #19258  autor: vangogiel
 23 wrz 2005, 16:32
Witam!
Mam pytanie. Czy da sięwygenerować kod PUK jak sie go niezna ale ma sie kartę sim?? Bo 3 razy źle wpisałem kod pin a teraz musze wpisać kod puk i nie mam go :P i chce go wygenerować. nie wiem przez jakiś program czy co? PROSZĘ O POMOC :(

#19261  autor: yagi
 23 wrz 2005, 16:47
Watpie zeby ktos podal Ci taka informacje.

Jedyne co pozostaje Ci to isc do salonu operatora i poprosic o pomoc...

#19264  autor: WitekT
 23 wrz 2005, 17:15
Abonament czy prepaid? Jeżeli to pierwsze, to zadzwoń do BOKu nawet z innego telefonu. Po weryfikacji podadzą Ci PUK. Jeżeli prepaid - jak niezarejestrowany, to d@@a. Jak zarejestrowany, to też powinni podać...

#19268  autor: vangogiel
 23 wrz 2005, 17:28
i co? zadzwonie do nich. podam im moj numer telefonu (bo to idea mix) i podadza mi puk??

#19271  autor: Dragon
 23 wrz 2005, 17:31
bedziesz musail im podac swoje dane

#19275  autor: xlord
 23 wrz 2005, 17:44
... i haslo abonenckie. Kod PUK dostaje sie razem z kodem PIN. Poszukaj w karteluszkach, ktore dostales razem z zestawem aktywacyjnym.

Pozdrawiam