• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #145681  autor: lukaszek241
 25 sty 2007, 15:20
Otóż kupiłem sobie wczoraj karte doladowujaca [fade]ERA 25 ZŁ[/fade] i drapiąc kod zamazały się cyfry ;/ Czy można coś z tym zrobić np. poprzez NR SERII :?: Czy Tylko ERA ratuje :?:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2007, 16:20 przez lukaszek241, łącznie zmieniany 1 raz.

#145685  autor: PiotrG-dz
 25 sty 2007, 15:29
Zadzwoń do BOA Tak Tak 9602 i wyjaśnij sprawę to powinno pomóc. :)

#145688  autor: Pawrzes
 25 sty 2007, 15:36
Możliwe też że zdrapkę będziesz musiał zanieść do sklepu/salonu firmowego albo wysłać do Ery wraz z paragonem zakupu - sam numer seryjny chyba nie pomoże w doładowaniu tej karty...

Pozdrawiam

#147561  autor: Vojteck
 30 sty 2007, 13:21
Ja też miałem taką sytuację. Tyle, że w moim przypadku chodziło o zdrapkę 150zł. Gdy poszedłem do autoryzowanego punktu sprzedaży dowiedziałem się , że mam wysłać tą zdrapkę do PTC w Warszawie i napisać im o co mi chodzi. Wysłałem i teraz czekam na efekty(minął już tydzien). Na szczęście miałem jeszcze drugie tyle i podwójne doładowanie mnie nie ominęło. :D
Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, 16:51 przez Vojteck, łącznie zmieniany 1 raz.

Każdy czuje się ważny g(ł)oniąc szczeście

#147998  autor: dechomenon
 31 sty 2007, 09:19
drogą reklamacyjną musisz walczyc o swoją zdrapkę...przynajmniej u nas tak jest! ale w tym czasie jeśli nie masz pieniędzy na koncie to lepiej zaopatrz się w nowe zasilenie...bo to moze troche potrwac zanim ropatrza Twoją sprawę :!:

#148356  autor: Komisarz:)
 01 lut 2007, 01:54
No niestety, spotkałem się z identyczną sytuacją w heyah, też kazano odesłać, nie wiem, jak ta sytuacja wygląda w orange, ale zapewne podobnie, już nie mówiąc, co się może stać, jeśli w drodze znając naszą kochaną pocztę polecony list zniknie . Moim zdaniem po to karta ma swój numer seryjny, aby za jego pomocą doładowanie w bok było możliwe!

...Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

Członek GN