Karlos
Millennium umożliwia rejestrację kart różnych operatorów (w tym Orange) więc to nie jest zasługa Orange tylko samego Millennium.
I nie pisz mi o automatycznym dodawaniu nowego numeru do konta (jeśli ktoś ma już inny nr) bo chodzi o wygodne założenie konta przez każdego klienta, nawet nowego, który nie ma żadnego numeru w Orange. W innych sieciach taką prozaiczną czynność załatwia się w minutę smsem weryfikacyjnym, w Orange tego nie potrafią tylko zatrudniają armię ludzi, żeby to robili ręcznie na czacie. I kiedy wreszcie ktoś wpadł na "genialny" pomysł, żeby to zautomatyzować to co wychodzi? Atrapa tego co oferuje TM. Zamiast wykorzystać moje ID do całkowicie zdalnej rejestracji numeru, Orange wymyślił sobie, że klient po rejestrację karty będzie kitrał do salonu a moje ID zostanie użyte do zakładania konta, w ten sposób będą się mogli chwalić jacy to są nowocześni. Mogę im podrzucić jeszcze kilka pomysłów jak bezsensownie wykorzystać moje ID, proponuję wyłączyć przestarzałe kody i wprowadzić aktywację pakietów z użyciem moje ID. Chcesz włączyć NL loguj się do banku, tylko zanim odpalisz kartę nie zapomnij jej zarejestrować w Żabce, bo w Orange przez moje ID tego nie załatwisz