ciekawy, niestety potwierdza się co pisze
Ruben o Tobie, kolego...
My Ci argumenty, a Ty mity itd... i tak bez końca...
Widzisz, bo ja jeszcze nie tak dawno jak miałem słuchawkę (telefon) Samsunga w ręku ewidentnie słyszałem brak wyrazistości, krystaliczności głosu i ani przez chwilę nie pomyślałem, że to wina sieci - swoje wrażania potwierdziłem - szajsunga na zawsze skreśliłem, mimo że pewnie już to poprawili, ale swoich uwag nigdzie nie przelewałem do sieci, bo ta marka wciąż najlepsza niby, najdroższa i jakże by sobie mogła na to pozwolić. Testy nic na to nie wskazują ale ja słyszę i słyszę teraz na słuchawce BT, którą dostałem w prezencie HM1200, że jest strasznie głucho i nijak się to ma do jakości np starszej i tańszej słuchawki LG...
Także dlatego faktycznie będę kpił a Ty dopóki nie podasz jakichś wyników miarodajnych możesz se pisać swoje subiektywne odczucia, oby nikt nie brał sobie ich do serca.
I jeszcze raz powtarzam przenieś się do odpowiedniego tematu z pytaniami, ludzie tam piszący są ewidentnie bardziej rozeznani.
A Ty bez linków, jakiś dowodów po prostu lepiej nic nie pisz, nie teoretyzuj

Właśnie przestałem mieć ochotę czytać czegokolwiek co napiszesz...wybacz...bez odbioru.