kuwejt pisze:Jak nie wiesz kiedy zostalo dostarczone? Przecież gość pisze wyraźnie ze dostał tego samego dnia (24 kwietnia) potwierdzenie od play ze doszlo.
Owszem, napisał, jednak nie potwierdziłem tego ze zgłoszeniem. Nie twierdzę, że ta data nie jest datą prawidłową, jednak w chwili obecnej, gdy nie mogę jej potwierdzić, jest datą tylko "prawdopodobną". Jakbym miał sprawdzone informacje, wówczas bym napisał konkretnie, że owszem, to jest właśnie ta data. Zapewniam Cię, że czytam uważnie wypowiedzi (może czasami coś przeoczę) i z całą pewnością nie traktuję ich "wybiórczo", jak to określiłeś.
szoq pisze:Play4you2. Może przekaż informacje do odpowiedniego działu sieci że na mapce zasięgu Play brakuje wielu miast w których działa Play Online
Dziś to przekażę.
Dżusti pisze:Mam pomysł, aby kupić starter z Play'a, jednak nie wiem czy złapie te 3G.
Jeżeli zasięg 3G jest dostępny w Twojej okolicy i posiadasz sprawny telefon, to nie powinno być z tym kłopotu.
Dżusti pisze:Później będzie próba wideorozmowy, 3majcie kciuki
trzymamy
elVariaTo pisze:czy mogę złożyć wypowiedzenie i zastrzec żeby numer był przeniesiony w jeden dzień
Tak, jeżeli Umowa jest już na czas nieokreślony, to w każdej chwili Możesz dokonać takiego przenieisienia, nie czekając na 30 - dniowy okres wypowiedzenia.
elVariaTo pisze:w tym przypadku zostanie wystawiona faktura korygująca?
W tej kwestii radzę Ci już zasięgnąć informacji u Twojego Operatora. Nie wiem, jak Orange podchodzi do tej kwestii. W Play wygląda to tak, że jakbyś "odszedł" np. w środku okresu rozliczeniowego, nie otrzymałbyś fv korygującej. Np. płacisz 50 PLN za Abo, odchodzisz w środku miesiąca, to nie zwrócimy Ci tej różnicy w postaci korekty 25,00 PLN i oczywiście to przepada. Tak jest też chyba u wszystkich, ale możesz dowiedzieć się na wszelki wypadek jak powiedziałem u Twojego Operatora.
Jeżeli już zapłaciłeś Abonament, radziłbym Ci ustawić datę portacji u nas w Salonie na koniec okresu rozliczeniowego u Ciebie (to jest najkorzystniej dla Ciebie - nie tracisz w razie czego Abonamentu, za który i tak zapłaciłeś) lub standardowo, z zachowaniem Okresu wypowiedzenia
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.