Ojoj, to teraz się zaczęło

. Ok Panowie, wiedziałem, że będzie taki odzew. Już wyjaśniam po kolei.
thonka pisze:za przeproszeniem glupie tlumaczenie rodem z Gruszki.
Jak już mówiłem, to rozwiązanie póki co jest zgodne z Ustawą. Co do rodzaju tłumaczenia... Pozwólcie, że w tym miejscu się nie wypowiem... Jak już mówiłem, te pytania zadajcie naszemu Rzecznikowi. Szanuję Was, ale nie wypowiem się więcej w tym temacie.
Marens pisze:Przepraszam za upierdliwość, zdaje sobie z tego sprawę.
Też nie odbieraj tego jako "płacę żądam"
Ależ wcale nie jesteś "upierdliwy". Wręcz przeciwnie. Twoje argumenty i spostrzeżenia są bardzo trafne i pomocne. Dziękuję Ci w imieniu firmy za to całkowicie bezpłatne zaangażowanie, które do tej pory wykazujesz.
Marens pisze:Jeszcze mam pytanie odnośnie rozliczania nowego pakietu, jak wyglądałoby rozliczanie pakietów w przypadku aktywacji pakietu 5zł=100MB (Play), 5zł=25MB(Plus)? Domyślam się, że na korzyść klienta, ale nie mogę nigdzie znaleźć regulaminu.
Wyjaśnienia udzielił już kolega muchakk. Muchakk, dziękuję.
pawelpp pisze:Nie koniecznie do bieżącej faktury? Toż to jest jeszcze ciekawsze To dziwne...
Powiem tak.. To, że mamy taki zapis w Regulaminie, nie oznacza, że tak jest zawsze. Generalnie chodzi o to, że będąc zagranicą, gdy wykonujesz rozmowy, to rozliczenia przesyła nam Operator zagraniczny. Jeżeli dany Operator się "nie wyrobi" w tym samym Okresie Rozliczeniowym, to opłaty za te połączenia będą Ci naliczone do natępnej fv. Nie ma w tym nic dziwnego. Zapoznaj się proszę z Regulaminem, to sprawa okaże się prosta. Jednak zazwyczaj Operatorzy w Europie od razu nam przekazują rozliczenia i dlatego nie ma opóźnień. Takie sytuacje mogą wystąpic, jakbyś np wyjechał do Arabii Saudyjskiej lub tzw. "krajów Azjatyckich" (choc niekoniecznie). Co do *101# to nie jest fikcja. Jeżeli widzisz tam rozliczenia, to takie one będą. Pod tym kodem są zaczęrpnięte rozliczenia z systemu w czasie rzeczywistym. Czasami może byc tylko "zawyżona" kwota, jak jeszcze nie zaksięguje się wpłata za fv, ale po zaksięgowaniu od razu wszystko wraca "do normy" i stanu rzeczywistego. Akurat w przypadku tego kodu, nie zdarzają się jakieś usterki.
Co do tej obsługi.. Nie twierdzę, że tak nie było, ale może zbyt mocno oceniłeś sytuację?? Pamiętaj, że każdy z nas ocenia subiektywnie każdą sytuację. Byc może taki był "styl bycia" tej osoby?? Te 3 minuty, to owszem, jest kryterium, ale jeżeli sprawa Klienta tego wymaga, aby poświęcic więcej czasu, nikt z tego powodu nie "gania" konsultantów. Tak więc, nie miała powodów byc "zirytowana" Twoją prośbą. Czasami tak bywa, że nasze wcześniejsze doświadczenia już z góry nastawiają naszą kolejną ocenę. Byc może tak było i teraz?? Oczywiście, to tylko moje luźne poglądy. Jeżeli Cię nimi uraziłem, to przepraszam. Nie odsłuchiwałem rozmowy, więc nie mogę powiedziec, czy było tak, czy tak.. Niemniej jednak, czy uzyskjałeś odpowiedź??
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.