mkowalski pisze:Kiedy najwcześniej mogę złożyć w Playu wniosek o przeniesienie numeru do Fresha?
Generalnie mozna złożyć wniosek już na 12 miesięcy wcześniej, ale jeżeli przenosisz na usługę abonamentową u nas, to pamiętaj o tym, że aktywacja warunków komenrcyjnych nastepuje po 90 dniach (zgodnie z Reg. Jednej wizyty). Dlatego sugeruję składac wniosek najwcześniej 3 miesiące przed zakończeniem kontraktu u Operoatra "x". We wniosku mozesz podać konkretną datę przeniesienia numeru, lub zaznaczyć zgodnie z zakończeniem kontraktu u tego Operaotra. Termin samego przeniesienia, to już zazwyczaj 24h (zakładając, że Operoatr "x" nie będzie miał kłopotów technicznych).
Praktycznie oznacza to tak, że np. termin "oddania" numeru Operator "x" ustala na 1.1.2012 a u nas on powinien być najpóźniej 2.1.2012 (zakładając, jak juz mówiłem, że operoatr "x" nie będzie miał kłopotów tech.)
przemek910 pisze:Duzy postep w jakosci funkcjonowania BOKu...
Spoko, dzieki

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.