dobra dobra
delikatne porównanie:
playforyou
"Dodatkowo
można zgłosić zmniejszenie limitu ale tylko do podstawowej wartości limitu dla danej taryfy"
wielce wyspecjalizowana konsultanka BOK play Natalia M
"Uprzejmie informuję, iż nie mamy możliwości zmniejszenia limitu kredytowego poniżej podstawowej wartości limitu dla danej taryfy"
Obecnie moj limit kredytowy widnieje na play24 w kwocie 1000zł dla taryfy one play 65. Kwota do zapłaty bez rabatów 65zł.
Abonenci płacacy miesieczne zobowiazanie w kwotach powyżej 100zł mają pewnie limity na poziomie 2000zł ?
Czy szanowny playforyou2 nie zgadza się z opinia swojej koleżanki playforyou która twierdziła iż jest taka możliwośc?
Czy naprawde jako abonent jestem zmuszony wertować wasz własny regulamin żeby odnaleźc minimalna kwote limitu dla mojej taryfy? Zamiast w cywilizowany sposób zglosić chęć zmniejszenia limitu do wartości minimalnej i jest to zrobione z automatu?
Czy wszystko za BOK tzreba robić włacznie z wertowaniem regulaminów i wskazywaniem błędów?
p.s Pan Tomasz M w starej taryfie bez tzw bezpiecznego internetu został skasowany przez was na kwotę 800zł założył swój własny blog gdzie opisywał walkę oraz porady z UOKIK.
Czy ja również musze przez to przechodzić?
zabieram sie po obiedzie do wertowania regulaminu mojej taryfy.
Wszyscy wiedzą, że te limity to jaja w biały dzień a taryfy allinclusive zostały wypuszcozne ponieważ mielsicie w p4 wiele skarg na źle rozlcizany internet i nagłe "sciaganie aktualziacji 500mb"
cofacie sie znowu z obsluga ?
prosze po raz 3 o zmniejszenie limitu.
kocham play bezgraniczną patologiczną miłością bez wzajemności...