tomulus pisze:KA pisze:@tomulus": to faktycznie za 50+20(net) na 12 miesięcy super-konkurencyjna oferta!
Żartujesz sobie z nas mam nadzieję?
Nie nie żartuje i nie mam zamiaru, wychodzi na to że nie warto pisać jakie oferty wprowadzają operatorzy ,
KA wyraźnie napisałem że jeśli można będzie jeszcze coś ugrać to może się okazać ciekawa. Jak oddzwonią to dam znać czy można coś urwać.
Te warunki "niby" wprowadzili tydzień temu, lepiej wiedzieć że istnieje taka oferta niż nie.
Pzdr
Ruben pisze:KA, oferta identyczna jak w Play. Konkurencyjna to jest dopiero przy przedłużeniu umowy, gdzie w cenie 52pln wliczony jest pakiet 2,5GB i to też w zasadzie jest lepsza o 0,5GB od podstawowej oferty TMobile.
Czyli wychodzi, że TMobile ma bardzo dobrą ofertę no limit

To moim zdaniem jesteś w stanie wynegocjować 52zł/miesiac czyli te 2,5GB za darmo.
Kiedyś tu pisałem i chyba ktoś napisał, ze dobrze napisałem:
Jak uzyskać przedłuzenie umowy jak nie jestesmy w plusie:
1. kupujemy starter np. t-mobile rejestrujemy numer i przenosimy do plusa lub przenosimy swoj dotychczasowy numer do plusa
2. W plusie bierzemy najnizszy abo bez telefonu na czas nieokreślony, po miesiacu składamy wypowiedzenie umowy.
3. dostajemy oferte przedłzuenia umowy i negocjujemy to co mamy w watku abo Plusa na telepolis, czyli np. 20zł/miesac za 500 minut/sms/mms i 6 miesiecy nolimitu w plusie - umowa na 12 miesiecy
lub
52zł/miesiac nolimit wszedzie minut/sms/mms i 2,5GB [nie wiem czy jest lejek]
Jak cos poplątałem to napiszcie.
W oficjalnej ofercie Red Bull mobile No limits II [play] za podobne warunki trzeba byloby zaplacic
29zł nolimit minut do wszystkich, 25MB z lejkiem, darmowy youtube
9zł nolimit sms/mms
20zł 2GB
Razem: 58zł/miesiac - to oficjalna oferta dostepna na stronie RBM, nie jest na 12 miesiecy, tylko na czas nieokreslony.
[Na operze mini strony www do czytania ładuja sie szybko takze na lejku]
Kod: Zaznacz całyhttp://www.redbullmobile.pl/oferta/abonament/bez-telefonu/
Takze ta oferta przedłuzeniowa Plusa jest spokojnie realna, patrzac na to, ze RBM to ma na stronie tak po prostu jako oferte dla przenoszacych numer to Plus i tak wypada gorzej bo trzeba to negocjowac i bawic sie lipny miesiac czasu nieokreslonego.
Jak coś pokaż mu tego linka Red Bulla pewnie pomoze.