Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
No to teraz testerzy zaczną chuchać i dmuchać na swoje telefonypowiatowy pisze:A gdybym zgubił komórkę? Teraz już wiem że to kara 2000 zł
A tutaj się zgodzę. Wiele osób potrzebuje telefonów z 3G a jak przyjdzie co do czego wykorzystują je co najwyżej do testowania wideorozmów, bo albo nie mają z kim takich rozmó prowadzić, albo zwyczajnie jest coś dla nich jak zwykle za drogiepowiatowy pisze:Jak widać usługi UMTS itp to nie dla nas, czy wierzycie w P4?
Przeciwnicy sms-ów to często "Szpanerzy", którzy głośno mówią że ich stać na dzwonienie i pisanie sms-ów to głupota. Niestety często to wynika z faktu, iż takowe osoby mają telefony w "abonamencie" a tam pakietów po 1 grosz nie ma i są zwyczajnie zawistni.b@sho pisze:wewnatrz, to ludzie wola sie pomeczyc i wyslac dluzszego smsa niz dzwonic...
Wypraszam sobie, ja dzwonię więcej niż piszę (może to z powodu rozwalonej 8'ki w telefoniepowiatowy pisze:Przeciwnicy sms-ów to często "Szpanerzy", którzy głośno mówią że ich stać na dzwonienie i pisanie sms-ów to głupota. Niestety często to wynika z faktu, iż takowe osoby mają telefony w "abonamencie" a tam pakietów po 1 grosz nie ma i są zwyczajnie zawistni.
Jest także dobra informacja dla wszystkich osób, które wypełniły ankietę, a nie zakwalifikowały się do udziału w programie. Dla nich P4 przygotowało dodatkową ofertę, która będzie dostępna po wejściu firmy na rynek: możliwość wybrania i zarezerwowania złotego numeru; 50 minut miesięcznie na rozmowy - przez pierwsze 3 miesiące; dostęp do specjalnego kontentu
no dobrze, ale ogólnikowo napisałeśpowiatowy pisze:A jesteś przeciwnikiem sms-ów?
Nie napisałem o wszystkich !
Smutne, niby do mnie dzwonili i jednak nie jestem testerem?RobertX pisze:Mimo to 20 tys. osób zaczęło testować jego usługi.