mkowalski pisze:A co jest w tym dziwnego? Skoro są chętni do takiej pracy (a skoro sam pracowałeś w Playu przez pół roku, to znaczy że są), to widocznie takie stawki im odpowiadają. Mamy wolny rynek - są chętni do pracy za grosze, to i jest taka praca.
Nie zawsze pracuje się tam, gdzie by się chciało. Ja np. nie cierpnię powyżej tygodnia siedzieć na bezrobociu. A te 6 miesięcy jakoś mi minęło, bo po 2 tygodniach przeniosłem się z BOK na dział sprzedaży.
A niska jakość BOK jest podyktowana tym, że call center Play zatrudniają tylko osoby o statusie ucznia/studenta, każą sobie przepracować conajmniej 3 miesiące, przy zachowaniu miesięcznego wypowiedzenia oraz każą płacić za szkolenie (300 zł.) w przypadku wcześniejszego zwolnienia.
Co więcej - dzień nieobecności to kara finansowa 100 zł., a godzinne spóźnienie to 10 zł.
Jeśli ktoś ma nadzieję rozwiązać problem dzwoniąc z numeru Play na *500, to niech najlepiej zaloguje się na Play24 i ogarnie regulaminy.
Nokia 6310i-Nokia 3310-SE T230i-Nokia 3510i-Siemens C65-Siemens S65-SE K510i-SE C702-Nokia N81-Nokia N82-Nokia 5530XM-SE XPeria X10-Samsung GT-S8500-HTC Desire-LG Black-SGS 2-Lumia 800-Motorola Atrix