Mam tak samo.
Mam nadzieję że nie na gorsze bo wtedy nie będzie mi się opłacało chyba abonamentu przedłużać i może bym przeszedł na kartę z ofertą lubię to,to i to właściwie mi pasuje ale w przypadku abonamentu dostanę jakiś telefon który będę mógł opylić i sobie kupić lepszy ,tak to wygląda:abonament-kupuję samsunga galaxy s II,karta kupuję sony ericssona arc s.
Co byście na moim miejscu zrobili.
Abonament póki co płaci moja mama ja go będę płacić jak będę miał kasę obecnie to 60zł miesięcznie więc dla mnie za dużo ale zmienię go na 45zł to może czasem jakoś sam zapłacę .
Jestem uczniem i studentem i narazie nie zarabiam tylko czasem gdzieś dostaję lub jak uda się coś kupić tanio i sprzedać drożej czy coś to wtedy mam jakaś kasę.
Gdybym przeszedł na ofertę na kartę to bym doładowywał w 1 miesiącu 50 a w drugim 30
i bym sobie włączał 2 pakiety:100 minut play i stacjonarne za 5 + 600 sms do wszystkich za 6zł,rozmowy czyli do ok. 60 minut poza sieć bym miał po 0,29 -pakietów nie warto dla mnie chyba brać bo czasem mam tylko 10 minut poza sieć a więcej w sieci (30 ).
Taka kombinacja z tym 50/30 zł ponieważ zależy mi na 1gb neta/mies.
Do tego wszystkiego umowa się kończy za 5 miesięcy a za 2 będę mógł ją przedłużyć na nowych warunkach kiedy na prepaida żeby nie zapłacić kary umownej bym mógł przejść dopiero za te 5 miesięcy minus taki że bym musiał nadal się męczyć tyle z 250 mb neta w abonamencie praktycznie zawsze jestem 10-15 dni na lejku który mnie wkurza

.
Ps. większego pakietu internetowego nie kupię bo nie będę dodatkowo bulił 9zł za 200 mb