pawelf pisze:
Trafiłeś w 100%...promocyjnym pakietem jest tylko ten drugi pakiet dołozony..jak sie skończy czyli w 100 380minut to schodzi już normalnie.I tyle .
jaki Ty jesteś pewny,że masz rację- a helpdesk Biznesu mi mówił, najczęściej ludzie pracujący na biznesie mylą tą promocję - kolego sprawdź, potwierdź informację,a później je przekazuj
[ Dodano: 2010-06-04, 12:58 ]
cycek12 pisze:a czy ta promocja z tym pakietem obowiazuje rozniwez jak sie przenosi numer z innej sieci???
nie nie obowiązuje, no chyba że przejdziesz na nią, a nie w promocji mnp- to wtedy tak- więc rozwiązanie jest.
A teraz ostatnia wypowiedż co do schodzenia minut. Jeszcze raz to weryfikowałem , byłem nawet na koncie takiego klienta i moge was na 100% zapewnić, że jest tak jak mówiłem. Więc w pierwszej kolejności jest stan darmowy, a w drugiej dopiero pakiet dodatkowych minut. Skąd pozostali biora inne informację nie chcę wnikać- i na siłę przekonywać do swoich racji - ale właśnie tak jest to rozliczane.
[ Dodano: 2010-06-04, 13:00 ]
pawelf pisze:
Trafiłeś w 100%...promocyjnym pakietem jest tylko ten drugi pakiet dołozony..jak sie skończy czyli w 100 380minut to schodzi już normalnie.I tyle .
nie jest promocyjnym, tylko podwojonym, weż zaczerpnij informacji, jeśli możesz - bo przy całym szacunku do Ciebie, nie masz w tej sytuacji racji.