pawelpp pisze:Nie chce im się, ja nadrabiam . Poza tym trudno, żeby pracownicy salonów składali reklamacje. Oni twierdzą, że po prostu tak jest.
Cóż, skoro są aż takie problemy, jak mogę wywnioskować z Twoich opisów, to dobrze by było, żeby jednak to zgłaszali. Inczej mogę wnioskować, że tych problemów nie ma (proszę o nienadinterpretowanie mojej wypowiedzi).
Co do Sprzedawców, to, że są naszymi pracownikami, wcale nie oznacza, że nie mogą złozyc reklamacji. Doskonale wiedzą, że żadne sankcje z tego tytułu im nie grożą. Mają również maile i inne mozliwości kontaktu. Niech to piszą w takim razie. Jest tyle różnych sposobów na przekazanie tych informacji. Dopóki nie będę miał tych zgłoszeń, to wybacz, ale uznaję, że w rzeczywiśtości nie ma takich problemów, jak to przedstawiasz. Nie bierz tego za sarkazm, ale mogę uznać, że cała sprawa opisywana przez Ciebie może być, PODKREŚLAM MOŻE "wyolbrzymiana". Sama liczba zgłoszeń nie świadczy de facto o rzeczywistym problemie. Mam na myśli to, że osoba, która składa np. 100 zgłoszeń dziennie, wcale może nie mieć w rzeczywistości takich utrudnień, jak stara się to przedstawić. Jeżeli natomiast spytacie mnie, dlaczego w takim razie składa taką ilość zgłoszeń, skoro nie ma problemów, moja odpowiedź jest bardzo krótka - nie wiem... Zadaniem konsultantów na infolinii jest rzetelna obsługa i udzielenie odpowiedzi na każde zlecone zgłoszenie. Jeżeli Klient składa ich np. 100 dziennie, na te 100 odpowiemy.
pawelpp pisze:ale pewnie istnieje napis "prawo do błędów zastrzeżone".
A o tym już powiedziałem w mojej wypowiedzi

. Cytat poniżej
"...Tak dla ogólnego wyjaśnienia. Nasza oferta telefonów (jak i ich funkcjonalność) opisana np. na naszej stronie, nie jest "Ofertą" w rozumieniu KC. Ta informacja zawarta jest na samym dole strony, pod opisem..."
weissmann pisze:Niestety kolego, podobnie jak Play4You2, próbujesz uciszyć, zmienić temat lub zwalić odpowiedzialność na klienta.
Chciałbym coś w Twojej wypowiedzi sprostować. Przede wszystkim, nigdy nie próbowałem Cię uciszyć, lub zmienić tematu lub "coś innego". Z mojej strony zawsze otrzymywałeś wyjaśnienia. Jeżeli się z nimi nie zgadzasz, zawsze masz prawo do złożenia reklamacji, lub skorzystania z odpowiedniej drogi postępowania wyjaśniającego. Decyzja zawsze należy do Ciebie.
weissmann pisze:A jak będziecie próbowali egzekwować "należność" - spotkamy się w sądzie, z Polkomtelem już wygrywałem cięższe sprawy o jego nienależne "obciążenia".
Płatności wynikają z intergralnej części zawartej Umowy i nie są podstawą do roszczeń, o ile warunki zawartej Umowy nie stanowią inaczej. Oznacza to, że brak wpłaty będzie skutkował z naszej strony działaniami "przypominającymi" o zaległościach lub blokadą połączeń. W ostateczności z tytułu zaległości może dojść do rozwiązania Umowy. Sprawa, którą opisujesz (ochrona danych) jest rozwiązywana na innym szczeblu administracyjnym i nie ma nic wspólnego z opłatami za Abonament. Ewentualne odszkodowanie (o ile jest sprawa zasadna), ustalane jest na innym szczeblu sprawy.
Generalnie zawsze staramy się wyjaśnić sprawę do końca i dojść do "porozumienia", jeżeli wina leży po naszej stronie. Nawet jak nie jest nasza wina, to też chcemy to wujasnić Klientowi i go o tym poinformować. Zależy nam na współpracy, a nie na "sądzeniu się". Niemniej jednak, jeżeli taka jest twoja decyzja, szanujemy ją i czekamy na stosowne informacje. Pamiętaj jednak proszę, że z naszej strony zawsze dążymy do porozumienia na drodze medjacji wewnętrznej, gdybyś jednak zmienił zdanie.
Pzdr.
[ Dodano: 2010-07-12, 15:00 ]
Małe wyjasnienie. Organizatorem konkursu muzycznego nie jest Play, tylko "3Way". To, że do konkursu wykorzystywana jest sieć telekomunikacyjna P4, nie oznacza to absolutnie, że P4 jest organizatorem. Zapraszam do zapoznania sie Reguaminem konkursu, zwłaszcza z pkt. 5.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.