Quetzal pisze:qper pisze:
Nie wiem czy używasz adblocka ale możliwe, że jakieś filtry zaktualizowali i też coś blokuje.
Nie wiem jak z bramką sms (bo jej nie używam) ale adblock mi kiedyś zablokował to i owo na stronie banku.
Od tego czasu usunąłem wszystkie aktualizacje - w adblocku sam ustawiam filtry - przynajmniej wiem co jest blokowane.
Jasne, że blokuje, w szczególności banery nawet te na play24 co są po prawej.
Dlatego ja zawsze sobie dodaje kilka stron do wyjątków, żeby nie blokował banków, gamila, playa i innych
[ Dodano: 2011-06-16, 20:44 ]
playonline pisze:Wszystko jest ok z moim kompem. Lapek nowiutki.. Poza tym nie tylko na tym kompie tak dzis mialem. Inne przegladarki pokazywaly dokladnie to samo, nie uzywam adblocka itp. Po jakiejs godzinie wszystko wrocilo do normy. No prawie. Gdyz zamiast przycisku "zaloguj" widocznego po zalogowaniu byl juz "wyloguj". No ale jak w niego kliknalem to "wyrzucil" sie blad Playowy, ze w chwili obecnej dana opcja jest niedostepna. Po kilkunastu minutach wszystko wrocilo do normy. Nawet bilingi dzialaja. PS Zanim wrzuce cos tutaj (jakis blad) to sprawdze to dokladnie (na tyle ile moge). Mam do dyspozycji kilka kompkow z roznymi systemami i telefony wiec bawic sie moge.
Znowu pomieszali w tych systemach i wszystko się sypie.
Tak to już jest.
Pamiętasz ten brak loga PLAY na tronie modernizacyjnej o którym pisałem?.
We wszystkich przeglądarkach pojawia się niewczytany obrazek a na Firefoxie pojawia się zwykły napis play
Wniosek - powinno być tam normalne logo
Podobnie jest z xtra numerem
Uploaded with
ImageShack.us