Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
z tym sie zgodze jest to dyskryminacja jak mozna rekrutowac osoby po wieku czy wygladzie to jest poprostu...(nie bede brzydko pisac bo nie moznadeni28s pisze:szef ma swoje wymagania ale nie moze napisac w ogloszeniu np. ponizej takiego wieku i tak dalej bo to jest dyskryminacja
wiesz ja nie wygladam na bostwo a sprzedaz dosc dobrze mi idzie wiec nie zawsze mozna sie tym sugerowac.....do pracy powinna byc przyjeta osoba ktora bedzie umial sprzedac produkt a nie ekstra laska czy lasek (hehe) ktory bedzie zbywal klientow..DejwiD pisze:annm1986 napisał/a:
po wieku czy wygladzie to jest poprostu...
biznes..
annm1986 pisze:wlasnie i o to chodzi zeby w salonie robily kompetentne osoby, dobrze wykonujace swoje obowiazki a nie osoby ktore cie zleja....
to jest bardzo dobry sposob chiciaz mi nie potrzebny bo pracuje w centrali orange...wiec sama prawde napisze ...hehehdechomenon pisze:taka rada mała, jak piszecie CV zawsze warto wspomnieć, że słyszeliście, albo mieliście styczność ze ścieżką sprzedaży, są wam znane standardy itp. Warto taki argument podać, no ale musi mieć jakieś pokrycie, ale wystarczy wpisac w google standardy sprzedaży i tam zasięgnąć języka.
To zależy jak byłaby skonstruowana umowa którą podpisałbyś z pracodawcą. W umowach o pracę jest tylko zazwyczaj okres od do świadczenia stosunku pracy i również okres wypowiedzenia w przypadku wcześniejszego rozwiązania umowy. Np. miałbyś okres wypowiedzenia 2 tygodnie więc w połowie września składasz wypowiedzenie i tyle. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chyba, że wymyślają jakieś skomplikowane umowy. Nie orientuje się jak to teraz jest bo ostatnią swoją umowe podpisywałem kilka lat temu.Artur051 pisze:Witam,
mam następujące pytanko. Niedaleko mojej miejscowości szukają sprzedawcy PLAY. Tak się składa, że szukam pracy tylko na okres do końca września (bo potem studia). Oni natomiast szukają kogoś na stałe. I tu moje pytanie brzmi: Czy jeślibym się nie przyznał im, że szukam pracy tylko na pewien okres czasu i na przykład bym pod koniec września się zwolnił to grożą mi jakieś konsekwencje? (Pytam, gdyż jestem laikiem w tych sprawach ;])
A więc jak pozyskać 15 klientów biznesowych???In.ka pisze:- Łatwo![]()
czy taka odpowiedz Cię satysaskcjonuje?
- Nie łatwo![]()
Jaka więc Twoja decyzja?![]()
Jeśli faktycznie interesujesz się tym stanowiskiem, na Twoim miejscu inaczej skonstruowałabym pytanie: jak pozyskać 15 klientów miesięcznie![]()
Imo kazda praca się opłaca-nawet ta w którą trzeba na początku "inwestować.
Popracuj nad swoim podejściem, bo z obecnym masz marne szanse
A o co chodzi z przenoszeniem z mixa na abo? Konsultant coś z tego ma?inthend pisze:Natomiast jeśli chodzi o indywidualnych - oferujemy konwersje mixów na abonament, no i czasami się nawet udaje ;]
Oj nie odpowiem na to pytanie. znajomi mają mixa i pewnego dnia zatelefonowano do nich z propozycją przejścia na abonament. Dziwiliśmy się skąd takie nagłe zainteresowanie 'centrali'. A tu się okazuje, że ktoś wyrabiał plan?inthend pisze:tak, jest to liczone jak nowa aktywacja - tak do stawki godzinowej jak i do premii
Przy czym chodzi o mixplusa po promocji oczywiście, Ty piszesz o mixie w trakcie promocji?