Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Ok, ale rozmawiamy tu o zmianie Planu Taryfowego. Czy obecna fv jest źle rozliczona, w oparciu o ten plan który posiadasz? Z całą pewnością nie. Czym innym jest hipotetyczne rozliczenia na zasadzie "co by było, gdyby było". Rozumiem, że Możesz być zniecierpliwiony, ale powtórzę raz jeszcze, jak sprawa zostanie rozwiązana, niezwłocznie zostaniesz o tym poinformowany.niespodziewanie pisze:A jak sobie wyliczycie niesłusznie dajmy na to osiem tysięcy złotych a ja będę miał zapłacić sto to też mam ją opłacić???
A co dokładnie masz na myśli? Przed chwilą sprawdzałem i wszystko działa.Logith pisze:co z tą awarią play24?
Logith pisze:czy odpowiada Pan na PW? [/quote
Oczywiście, że tak, ale może to trochę potrwać, gdyż otrzymuję dużo wiadomości a poza tym mam jeszcze inne obowiązki zawodowe. W pierwszej kolejności odpowiadam zawsze na najstarsze "pw".
Pzdr.
Kerim i Osachorzow dokladnie wyjaśnili sprawę (dziękuję Panowie). Nie ma tu żadnych nieprawidłowości. Jak opłacisz aktualną fakturę i kwota ta zostanie zaksięgowana, to saldo powróci do stanu rzeczywistego, jaki przypada na aktualny dzień (no chyba, że masz "zużyte" już poza Abo jakąś kwotę).Logith pisze:Ale to już dwa abonamenty? Jak rozumiem płacę całe 49 zł za parę dni kwietnia?
To chyba nie Ty powinieneś podziękowaćplay4you2 pisze:Kerim i Osachorzow dokladnie wyjaśnili sprawę (dziękuję Panowie).
Masz Ty sumienie człowieku!?Tbg-Net pisze:Playu, czy dostałeś kiedyś notę kompensacyjną? Ciekawe ile zajmie OK Play opracowanie odpowiedzi na prośbę o kompensację wzajemnych zobowiązań
Dziękuję wszystkim za wyjaśnienie. Nie dopatrywałem się tutaj żadnych nieprawidłowości, bo raczej mam pewność, że nikt mnie tu oszukać nie chce. Po prostu przy zakupie podano mi skąpe informacje oraz nie było na to zbytnio czasu.play4you2 pisze:Kerim i Osachorzow dokladnie wyjaśnili sprawę (dziękuję Panowie). Nie ma tu żadnych nieprawidłowości. Jak opłacisz aktualną fakturę i kwota ta zostanie zaksięgowana, to saldo powróci do stanu rzeczywistego, jaki przypada na aktualny dzień (no chyba, że masz "zużyte" już poza Abo jakąś kwotę).Logith pisze:Ale to już dwa abonamenty? Jak rozumiem płacę całe 49 zł za parę dni kwietnia?
Pzdr.
nie dziala juz kilka ladnych godzinahan pisze:A tak ogólnie,
co dzieje się z Play24?
powinienes ja dostac kilka dni po "okresie rozliczeniowym", a kiedy on u ciebie jest tego nie wiemLogith pisze:Czy to normalne, że jeszcze nie dostałem żadnej faktury?