Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Zapewne jeśli potrzebujesz internetu to posiadasz smarfon`a.johnq pisze:Przenoszę swój numer do nju mobile za około 2 tygodnie, może szykuje się jakiś ciekawy bonus z tego tytułu oprócz pizzy i coli?![]()
Co do samego przejścia, jedna rzecz mnie nurtuje. Zamierzam korzystać z pakietu 700 mb za 7 zł - czy wystarczy aktywacja tego pakietu raz, by w kolejnych cyklach rozliczeniowych aktywował się on automatycznie czy jednak trzeba będzie zawsze o tym pamiętać?
Chyba nie. Wczoraj o to pytałem na infolinii T. Też mi się wydawało, że jak przeniosę do prepaida Tmobile to uniknę 30dniowego okresu wypowiedzenia. Umowa to umowa - zapis jest, że ma być okres wypowiedzenia i już. Oczywiście mogę przenieść szybciej (umowa jest na czas nieokreślony) ale i tak musiałbym zapłacić jeszcze jeden abonamentmikkel pisze:Jeżeli jest mało czasu to ja bym złożył wypowiedzenie z przeniesieniem do prepaida i wtedy można szybko bez okresu wypowiedzenia przenieść numer.
[center]nju tymczasowy[/center]mikkel pisze:W taryfie tymczasowej nie ma opłaty minimalnej ale też wszystkie połączenia są naliczane normalnie i nie jest to zatrzymywane po osiągnięciu 19/29złotych.
Obecnie w taryfie "nju tymczasowy" jest dokładnie jak pisze macc. Przed taryfą "nju tymczasowy" była kiedyś inna taryfa, nie pamiętam jej nazwy i w niej było że wszystkie połączenia są naliczane normalnie i nie są zatrzymywane koszty po osiągnięciu 19/29złotych.macc pisze:[center]nju tymczasowy[/center]mikkel pisze:W taryfie tymczasowej nie ma opłaty minimalnej ale też wszystkie połączenia są naliczane normalnie i nie jest to zatrzymywane po osiągnięciu 19/29złotych.
W nju tymczasowym korzystasz ile chcesz, a i tak nie zapłacisz więcej niż:
19/29 zł za rozmowy do wszystkich
9 zł za SMS-y i MMS-y do wszystkich
19 zł za dostęp do internetu (3 GB na pełnej prędkości)
Jak nie korzystasz z telefonu nie zapłacisz nic. Taki jest plan nju tymczasowy.
Limit wydatków na połączenia dotyczy krajowych połączeń na numery komórkowe i stacjonarne.
Limit wydatków na SMS-y i MMS-y dotyczy wysyłania wiadomości do krajowych sieci komórkowych.
W planie nju tymczasowy:
cena za minutę 0,19 zł
cena za SMS 0,09 zł
cena za MMS 0,19 zł
cena za 1 MB 0,19 zł (taktowanie co 100 kB)"
W planie nju tymczasowy nie są dostępne usługi dodatkowe.[center][/center]