korona73 pisze:
Nokie 5800 bo ma:
Według Play Nokia 5800 (dodam:
tylko według Play) nie łapie zasięgu w budynkach, więc uważaj
korona73 pisze:
- Symbiana
To nie jest zaleta, ale fakt - ten Symbian działa na niej przyzwoicie. Według mnie ten system został zaprojektowany do telefonów z klawiaturą i przez to czasami obsługiwanie go za pomocą dotyku jest uciążliwe.
korona73 pisze:
- dobry aparat na optyce Carl Zeiss
Dobry? Fatalny! 3.2 M i za dnia robi zdjęcia chyba z ISO 400
Poza tym telefon jest całkiem fajny, system dobrze przemyślany, szybki... Bateria tylko krótko trzyma - przy średnim korzystaniu z telefonu, ze sprawdzaniem poczty co 15 min i czasami kilkanaście minut nawigacji - półtora dnia.
[ Dodano: 2010-07-06, 09:29 ]
play4you2 pisze:
Ojj, niewątpliwie, jesteś uparty

. Już Ci mówiłem, że nie będę więcej na ten temat rozmawiał i prosiłbym Cię o zrozumienie tej decyzji.
Czy nie chcesz/nie możesz mi przyznać racji

.
play4you2 pisze:
Musiałbym odsłuchać rozmowę, ale ok, nie mam powodów, aby Ci nie wierzyć.
I jeszcze wyjdzie na to, że za szczerość dziewczyna dostanie upomnienie albo wyleci z pracy?
play4you2 pisze:
Ok, nie wycofuję się z tego, ale napisałem również, że są one baaaardzo rzadko.
Tak jak już nie raz wspominałem, zajmowałem się kiedyś obsługą call center od strony technicznej i doskonale wiem jak to wygląda. Proszę - nie zaprzeczaj, bo prawdopodobnie większość z użytkowników się z tym spotkała. Jeżeli nie, to widocznie ja mam takiego pecha. Niezależnie od tego, z jakiego telefonu dzwonię, prawie zawsze muszę się łączyć kilka razy. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale szczególnie podczas połączeń z działem 4

są problemy. To, że połączenie jest przerywane np. zawsze w chwili kiedy powinna załączyć się muzyczka albo kiedy konsultant odbierze, to nie jest wina mojego telefonu albo zasięgu, tylko systemu.
Wiesz czym się kończy robienie zgłoszeń na OK? Proponujemy pakiet 10 minut, a te kilka, kilkanaście złotych możesz sobie .... .
[ Dodano: 2010-07-06, 09:34 ]
P4Y, czy odpowiedź an zgłoszenie 19205601 jest prawidłowa? Czy ja poprosiłem o przytoczenie treści innego zgłoszenia? Chyba nie...
46 dzień bez odpowiedzi na reklamację...