play4you2 pisze:Bojowy nastrój widzę
Bojowy byl w pracy jak moj team nie mogl dogadac sie z "innym" team'em..
play4you2 pisze:Ok, nie obrażaj się tylko za to
Obrazaja sie dzieci. Dorosli maja rozum aby moc wymieniac sie pogladami, przekonujac do swych racji odpowiednio to argumentujac.

Wiele rzeczy traktuje na luzie wiec nie ma co sie "obrazac"..
play4you2 pisze:wiem, że to ważna dla Ciebie sprawa i uwierz mi, że naprawdę staram Ci sie pomóc
Wazna dla mnie i dla innych klientow Play. Chodzi o zasade, ze musi to dobrze dzialac. Wiem, ze chcesz pomoc. Juz kilka razy mi pomogles.

Kiedys odpuscilem Play jakiegos smsa miedzynarodowego, ktorego nie wyslalem z Play Online na Abonament, bo w zasadzie nie chcialo mi sie bawic o te 50gr ale tych smsow nie odpuszcze (skoro nie wyszly na roznych telefonach, roznych simkach, roznych MSISDNach) i jak widac, nie tylko u mnie mialo to miejsce. Wiec nawet konkretne maszty nie maja znaczenia a Wasz system..
Co do zasad. Tak mi sie skojarzylo..

Link nie kieruje personalnie do Ciebie czy pozostalych osob. Zwykle skojarzenie ze slowem "zasada".
ZASADA
play4you2 pisze:Mam jednak do Ciebie małą prośbę
LINK
Materialy z 01.06.2011r. moge jedynie przeslac Wam na DVD gdyz pliki (2 pliki) maja 400MB i szkoda mi transferu..

tymczasowo jestem na Play Online.

Poza tym w trakcie testow dostalem kilka smsow i czesciowo tresc jest widoczna (tak wiem, ze nie Ty ale dzial sieci ma mozliwosc wgladu w tresc ale mimo wszystko) wiec musialbym to zamazac. No chyba, ze poczekacie z tymi nowymi filmikami do 08.06.2011 kiedy to juz bede miec dostep do szybkiego neta.
play4you2 pisze:To jeszcze bardziej zobrazuje sytuację a ja będę mógł przekazać go do Działu Sieci, żeby się z tym zapoznali.
Zawsze ten "dzial sieci" moze przedzwonic na numer tel na ktory zostalo zarejestrowane zgloszenie.
[ Dodano: 2011-06-03, 11:03 ]
A co do PRV to wole takie rzeczy zalatwiec via telefon (telepolis w koncu nie jest oficjalnym kanalem P4).
[ Dodano: 2011-06-04, 08:26 ]
P4Y mam szybkie zapytanie. Wczesniej wlasciwie mnie to nie interesowalo ale czy wysylajac smsa/mmsa w roamingu zagranicznym za pomoca
www.bramka.playmobile.pl oplata jest pobierana zgodnie z oplata roamingowa czy zejdzie np z pakietu sms/mms (Fresh smsy do wszystkich sieci)? Niestety nie widze nigdzie regulaminu do tej uslugi (bramka sms ale nie PRO). Jakbym wysylal z telefonu to ok zgodze sie, ze naliczane bedzie jak w roamingu ale jak wysle z bramki? Pozdr