playonline pisze:Mam e-fakture i widoczna w Play24 jest po okolo 4-7 dni od rozpoczecia cyklu rozliczeniowego
Czyli podobnie jak u mnie, moim skromnym zdaniem te systemu nie działają jak trzeba.
To powinno być robione w takim czasie jak u innych operatorów.
Swoją drogą nie dziwie się dlaczego tradycyjne faktury wysyłane pocztą maja takie opóźnienia skoro są podobnie wystawiane, a i poczta musi je jeszcze dostarczyć.
playonline pisze:E-awizo przesylane jest mniej wiecej po okolo 10 dniach od rozpoczecia cyklu rozliczeniowego.
To też ciekawe zjawisko...
playonline pisze: Przy czym nie wiem czy zauwazyles ale na wizualizacji (ale tej w ZIPie) od okolo marca jest dopisek "Kopia".
Też na to zwróciłem uwagę
playonline pisze:Mam jeszcze aktywna usluge "SMS z informacja o FV" i ten przychodzi roznie ale czesto w okolicach dostarczenia e-awizo lub terminu platnosci.
Mnie akurat nie przychodzą takie SMS-y, ale też nie są one odpowiednio wcześnie wysyłane.
Może kiedyś to dopracują
[ Dodano: 2011-05-26, 10:30 ]
BOZIAsa pisze:Witam,
nie wiem czy dobrze wybrałam dział, mam pytanie o przeniesienie numeru z orange do Play

Za parę dni kończy mi się umowa w pomarańczy i poważnie się zastanawiam nad przejściem do Playa....tylko jak to na kobietę przystało uparłam się na tel. SE Xperia ARC

i tu moje pytanie do Was czy i kiedy będzie on dostępny w playu.... no i w jakiej cenie. Dodam tylko że w Orange zaproponowali mi go za 269 zł przy abonamencie 99 zł... hymmm:?:
Droga Pani wejdź sobie na stronę
http://www.play.pl/pl/telefony/Telefony/index.html
po lewej stronie wybierasz abonament potem zaznacz opcję Sony Ericsson i szukaj telefonu.
W Play-u na pewno dostaniesz o wiele lepszy abonament pod taki telefon, duża ilość minut + darmowe w sieci + duży pakiet danych. W Orange raczej tak już nie będzie.
Na stronie Orange przy Delfinie za 99,90 ten telefon kosztuje w salonie 819 zł, a w internecie 699 zł.
Na Play przy wypasionym abonamencie All Inclusive MAX 115 - 95 zł ten telefon kosztuje 729 zł
w ramach tego abonamentu dostajesz:
miesięczny abonament 95 zł
darmowy dostęp do Facebook i nk.pl zawsze
pakiet danych 1 GB
Stan Darmowy do Play zawsze
minuty do wszystkich sieci LUB 650
SMSy/MMSy do wszystkich sieci 686
stawki poza abonamentem
minuta połaczenia do wszystkich sieci 19 gr
SMS/MMS do wszystkich 18 gr
dolicz do tego rabaty za przeniesienie numeru i oferta będzie lepsza niż w Orange
Napisz co ci proponują w ramach tego abonamentu to porównamy.