kuwejt pisze:Sory ale nie do końca masz rację.
Kwestia interpretacji. Jednak mam rację, bo jak odwołujesz się od odpowiedzi, jaką otrzymałeś w odwołaniu, to odwołujesz się od rozpatrzenia odwołania a to już nie jest dopuszczalne. Owszem, jak złożyśz nową reklamację (pod warunkiem, że nie będzie odnośnikiem do tego co w odwołaniu), to jak najbardziej jest to nowa sprawa.
zizu09 pisze:ale skrótem to mam pytanie dotyczące przedłużenia umowy z Play
Oczywiście że tak. Masz możliwość złożenia zgłoszenia z prośbą o przedstawienie Oferty lub poczekać na kontakt z naszej strony. Co do Twojego ewentualnego nastepnego pytania, dotyczącego samych ofert, informuję, że są różne. Wszystko zależy od tego, co Chcesz w danej chwili wybrać.
ukefake pisze:polemizowałbym.
Odpowiedź analogiczna, jaką udzieliłem Kuwejtowi. Codo kwestii, że być może ktoś kilka razy "coś" Ci rozpatrywał, to zapewne był to błąd ze strony osoby rozpatrującej, lub Twoje wcześniejsze zgłoszenia nie były zarejestrowane jako reklamacja, to wtedy rzeczywiście może być tak, że dana sprawa jest weryfikowana więcej, niż tylko np. 2 razy (reklamacja i odwołanie).
tomektg pisze:Play4you2 możesz się wypowiedzieć na ten temat?
Przykro mi, ale nie wypowiadam się w takich tematach.
qper pisze:na stronie play.pl zaczęli się chwalić jakie to jest super BOK.
W tej tematyce mogę powiedzieć tylko tyle, że są to niezależne badania i to wszystko co mam do powiedzenia w tym zakresie. Przypominam również, że jest tam również niezależny raport UKE, dotyczący jakości obsługi i nie tylko, względem wszystkich Operaotrów. Zachęcam jakby co do lektury. Nie zadawajcie mi więcej pytań dotyczących tej tematyki, gdyz to co miałem do powiedzenia w tym temacie, właśnie to zrobiłem.
qper pisze:Po modyfikacjach sieciowych, które robiliście 18.05 na kilku telefonach jest problem z przekierowaniami.
Jeżeli chodzi o tą Twoją sprawę, co ją wtedy zgłaszałeś, to aktualnie nie ma to nic wspólnego z przekierowaniami. Twoja sprawa była związana z zupełnie czym innym. Zbyt dużo żeby to opisywać, ale to nie było tak do końca, że to był poważny błąd, gdyż i tak by on się "sam" rozwiązał za jakiś czas, tego samego dnia. Po prostu jak to zgłosiłeś, to ktoś "ręcznie" przyspieszył pewne kwestie i to wszystko. Te 10 PLN to tak naprawdę rekompensata za to, że w danej chwili nie mogłeś w całości skorzystać z Usług Telekomunikacyjnych, ale jakbyśmy rozpatrywali to pod kątem Regulaminu (par.5 ust. 5), to należałaby Ci się ona dopiero po 24h braku dostepu do tych usług, a zapewniam Cię, że taki czas z pewnością by nie minął i sprawa nawet złożóna reklamacyjnie, byłaby niezasadna.
Reasumując, zweryfikuj raz jeszcze u siebie kwestię tych przekierowań, gdyż tamta sprawa nie ma z tym zupełnie nic wspólnego. Poza tym widzę, że zgłoszenie 30994398 zostało już zamknięte. Jak nadal nie będzie Ci to działać (po tym jak sam to zweryfikujesz u siebie), zgłoś to raz jeszcze.
zizu09 pisze:Ale skoro o zatrudnianiu konsultantów można pogadać, to czemu wyżalić się nie można.
Wiesz co, zrób zgłoszenie przez Play24, podaj mi jego numer, to postaram się komuś podrzucić je, aby zaprezentowali Ci jakąś ofertę.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.