play4you2 pisze:To juz jest wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
to widzę Twoje ulubione zdanie, masz je w schowku i wklejasz? ja jeszcze nie skończyłem i tak łatwo nie skończę, wysłałem zgłoszenie i jak odpowiecie negatywnie to sprawa idzie do UKE, z całą dokumentacją i wszystkimi kontaktami i odpowiedziami.
Powtarzam bo chyba nie czytasz ze zrozumieniem:
- pakiet był ważny 90 dni na początku, dlaczego doładowanie z FB tego nie zmieniło?
- po otrzymaniu 15 zł za polecenie, ważność również pozostała nie zmieniona?
- w ramach przeprosin za skargę dostałem 10zł teoretycznie ważne 30 dni, ale uwaga wielkimi literami podkreślę: WAŻNOŚĆ NIE ZMIENIŁA SIĘ?
nie dość, że ta tandetna promocja ciągle ma jakieś problemy, a to serwer, a to trwa to długo, to nawet jak człowiek przez przypadek to kupi i chce skorzystać bo skoro dajecie to czemu wywalać do kosza, to jeszcze próbujecie go okraść i uzasadnić, że tak ma być?
edit: jeszcze jedno, bo dalej nie mam punktu regulaminu na podstawie którego skracacie? skoro tak, to 60 zł mam ważne 90 dni - regulamin promocji za przeniesienie, 15 zł mam ważne 60 dni -regulamin polecenia, 10 zł + nakrętki mam ważne 30 dni - regulamin + odpowiedź na skargę, jak to zrobicie wasz problem, ja mam przed sobą regulaminy i stosowne punkty.