playonline pisze:natomiast smsy nagle przestaly sie wysylac...
No z SMSami to raczej nie powinno być żadnych kłopotów. Nadal nie możesz wysyłać?
qper pisze:Play4You dla admina: to co rzuciło mi się w oczy...
Przekazano
dkf pisze:widze że wiesz lepiej co było w umowie... tak samo wiesz lepiej co napisano w regulaminie odnośnie zawierania umów...
Jak dobrze kojarzę, już kiedyś zajmowałem się jakąś Twopją sprawą związaną z Umową i okazało się, że jednak nie miałeś racji i z tego co pamiętam, zostało Ci to bardzo dobrze wyjaśnione. No cóż, nie mam zamiaru polemizować z Twoim zdaniem, gdyż masz do niego prawo. Przypominam Ci równiez o tym, że jeżeli uważasz, że zostałeś oszukany lub w stosunku do Twojej osoby zostały dokonane czyny niezgodne z prawem na zawartej Umowie, masz w tej sytuacji prawo do złożenia sprawy do sądu, właściwego w Twoim miejscu zamieszkania z pozwu cywilnego. Wówczas Sąd, w trybie administracyjnym określi stanowisko właściwe dla tej sprawy. Z naszej strony sprawa jest zamknięta.
Sugeruję jedynie dokładne zapoznanie się z Regulaminem Promocji i Regulaminem Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych oraz właściwymi przepisami Ustawy, dotyczącej zawierania Umów na odległość i przepisami określonymi w Kodeksie Cywilnym, dla Umów cywilnoprawnych. To wszystko co mam do powiedzenia w sprawie Umowy, którą z nami zawarłeś i nie będę komentował Twoich dalszych wypowiedzi, określającyh tą tematykę. Jak juz mówiłem, masz prawo mieć własne zdanie w tym zakresie dyskusji.
W kwestii połączeń, jeżeli pojawiły się niedogodności, Operaotr w tej sytuacji oferuje pomoc techniczną, w oparciu o złożone zgłoszenie. W tym celu sugeruję, abyś przekazał nam dowolnie wybraną przez siebie drogą zgłoszenie, dotyczące tych niedogodności, o których wspominasz. Po zleceniu zgłoszenia, zostanie ono przekazane do działu technicznego, w celu weryfikacji. Jeżeli rzeczywiście nastąpiły jakieś usterki lub awarie, potwierdzone przez dział techniczny, masz prawo do odszkodowania, określonego w Regulaminie Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych, lub do rekompensaty, ustalonej na drodze indywidualnych porozumień.
qper pisze:Dokładnie tak jak piszesz, jestem w tym "dobry" i czasami realizuje zlecenia, które polegają na szukaniu błędów.
Nie zaprzeczam, rzeczywiście otrafisz czasami "wyłapać" niuanse

. Ale to dobrze. Dzięki za pomoc, bo czasami jak sam widzisz, coś jest przeoczone.
qper pisze:Szkoda tylko, że ten sztab informatyków Play-a wielu błędów nie potrafi sam dostrzec.
Oj, chyba trochę przesadziłeś

. Owszem, zauważasz błędy, ale nie są ich raptem "miliony". Czasami ktoś zrobi "literówkę", ale najważniejsze, że dana strona lub link działa. No chyba że, zdarzy się tak, że nie działa, ale to zazwyczaj jest szybko naprawiane.
Niemniej jednak, dziękuję Ci za przekazywane informacje.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.