pakierhakierxd pisze:Ok proszę :
Dzięki. Przekazałem do ponownej analizy.
Quetzal pisze:Play4you a co z tymi bilingami?
Już tłumaczyłem. Sam czekam na odpowiedź. To, że ciągle mi o tym mówicie, uwierzcie, że nie przyspieszy sprawy. Jak będę miał jakieś informacje, to wam je przekażę.
tomektg pisze:no to coś jest nie tak
W sytuacji konkretnie tego Pakietu który wskazałeś w zgłsozeniu w formie linku, to można korzystać z niego na zasięgu sieci Play oraz Plus, co określa Regulamin pkt. 6 (
http://www.play.pl/resources/pdf/regula ... ternet.pdf). Oznacza to, że Konsultant źle Cię poinformował. Dzięki za wskazanie numeru zgłoszenia, sprawę już przekzałem przełożonemu tej osoby.
Należy rozróżnić zapis, że masz uwzględnione, że istnieje mozliwość korzystania w zasięgu sieci Telekomunikacyjnej P4, a to właśnie oznacza, że i na Play i na Plusie, gdyż sieć Telekomunikacyjna P4, to całość, łącznie z roamingiem krajowym, czyli Plusem, jako naszym krajowym partnerem roamingowym.
ppp1ppp pisze:- przecież play cenowy II to jest właśnie nowa oferta.
Zgadza się, jednak nie zawsze dotyczy ona All Inclusive. Czasami jest to "LongPlay" na starych warunkach (jeżeli mówimy o Planie Taryfowym). Łatwo to zawuażyć, jak ktoś np. zawiera Aneks w ofercie RePlay Stan Darmowy. To nie jest wówczas All Inclusive, a rozliczenie za transfer danych jest jak w przypadku tradycyjnego LongPlay, czyli poza Abonamentem. Informacja o tym, jest również zawarta w Cenniku Plan Cenowy II.
www.fazafm.com pisze:Czy zostala juz z likwidowana?
Taka mozliwość nie istnieje.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.