• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 22 z 32
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 32

#499470  autor: axe
 26 sie 2011, 21:01
Witam nie moge znalezc w Android Market ta aplikacje co nalezy pobrac DoMobile eRay free z Android Market i ustaw widget tej aplikacji na pulpicie gdzie ona jest nie widze jej.

Dzis odkrylem fajna aplikacje gratis RADAR 24 polecam ja ...

#499524  autor: cesarz
 27 sie 2011, 00:21
Przecież te telefony , smartfony ( wypróbowane )już nie trafią do klienta :)

[ Dodano: 2011-08-27, 00:22 ]
Całkiem możliwe , ze znajdą si e na rynku wtórnym :)

CNN

#499525  autor: MK_
 27 sie 2011, 00:23
Przecież te telefony , smartfony ( wypróbowane )już nie trafią do klienta :)
Jesteś pewien :P ?

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc

#499528  autor: cesarz
 27 sie 2011, 00:28
Znając życie , będą punkty ( wyspy ) gdzie wcisną używane mało doświadczonym klientom .

CNN

#499534  autor: mkowalski
 27 sie 2011, 00:33
cesarz pisze:Przecież te telefony , smartfony ( wypróbowane )już nie trafią do klienta
Trafią do testerów, to jest akurat pewne - Huaweie z oferty "Testuj smartfona" przechodzą z testera na testera. A jeśli któryś z nich będzie chciał go zatrzymać w zamian za rabat 100 zł, w efekcie może otrzymać telefon po kimś innym.

#499537  autor: cesarz
 27 sie 2011, 00:37
Tak to jest możliwe , nawet gdyby miano dawać nowe , to wciśnie się w dobrym stanie . Pierwsi testerzy mają lepiej :)

CNN

#499547  autor: nettmanek
 27 sie 2011, 02:29
co do pytania kolegi co miał ryse na ekranie:

Pytanie 31 z FAQ ze strony testujsmarfona.pl

-Co się stanie, jeśli uszkodzę telefon?
Zgodnie z zapisami w umowie, Uczestnik Programu powinien zwrócić telefon nieuszkodzony, w oryginalnym pudełku oraz ze wszystkimi akcesoriami. Uszkodzony telefon zostanie przyjęty przez Sprzedawcę i nie grożą Ci z tego powodu żadne konsekwencje. Może to jednak wpłynąć na Twoją wiarygodność w przyszłości, kiedy będziesz chciał dokonać zakupu standardowej oferty.

mysle ze wszystko jasne już :)

#499594  autor: Btk_Tomas
 27 sie 2011, 13:43
Wie ktoś o co biega z tymi zadaniami??
Aplikację zainstalowałem wczoraj, logując sie na "testujsmartfona" pokazuje że do odbioru mam 1 dzień i nie widzę tam żadnych zadań.

#499610  autor: user_delete19
 27 sie 2011, 15:10
urządzenie oddałem dzisiaj (w sumie po tygodniu - odbirałem w piątek wieczorem). Android / 'smartfon' (w definicji Play) jest nie dla mnie. Nie potzrebuję być non-stop online (aktualnie 25mb/miesiąc mi aż nadto wystarcza), nie znalazłem jakiś mega wyczesanych aplikacji - z telefonu głównie smsuje, trochę dzwonię, jak mam ogromną potrzebę to sprawdzę pocztę/www (z konieczności siedzę wybitnie dużo przy komputerze albo przynajmniej mam go pod ręką więc mało wygodny ekranik telefonu jest zbyteczny, a jak już go zostawiam to zupełnie celowo, ale wtedy najczęściej zostawiam też telefon ;) ). Dodatkowo żeby mieć jakiś sensowny sprzet trzeba by wydać ze 2x tyle na ile play wycenia testowanego smartfona -- zupełny bezsens. Ergo - zostaje przy starym, wysłużonym i780 który robi to co potrzebuję, jest szybki, był b.tani i nie czuję presji pakowania kasy w pakiety internetowe "bo wypadałoby" (za to wolałem sobie zainwestować w forereunnera -- to jest super sprzęt tak btw :D )

#499615  autor: Xavi
 27 sie 2011, 16:00
Wojciechu całkowicie się z Tobą zgadzam. Telefon odebrałem w środę i jutro lub w poniedziałek oddaje. O ile sam telefon może być nie wymagam nie wiadomo co w tym przedziale cenowym to system to porażka. Jest moim zdaniem trochę na siłę lansowany choćby na tym portalu że niby taki cud miód orzeszki. Może jak ktoś potrzebuje to dla niego ok ale mnie nie bawi że jest chyba z 500 tys aplikacji bo niby poco mi to szkoda czasu na przeglądanie tego chłamu, tak jak ty nie potrzebuje ciągłego dostępu do sieci. Mimo że wiem iż system może być przydatny i są jego plusy to jednak mam nieodparte wrażenie że to dla dzieciarni (sorry nie chciałem urazić jego użytkowników).
Jak czytam te posty na forach jaki launcher, może w tym będą ładne ikonki, tam fajna czcionka, a tu będzie animacja, tam można sobie ustawić kolor tła, jaką klawiaturę wybrać, fajna aplikacja np wykrywacz metalu :-D , albo najlepsze jaki zegarek i pogodynka żeby ładnie pogodę pokazywała to mnie pusty śmiech ogarnia :) Spójrz sobie w niebo i będziesz wiedział jaka pogoda!
Szkoda życia na takie pierdoły.

#499621  autor: Underek
 27 sie 2011, 16:44
Pan w salonie przy odbiorze telefonu powiedział mi że przy zwrocie karta pamięci nie jest wymagana. W umowie nic na ten temat nie ma(?). Jak myślicie można sobie zatrzymać tą kartę pamięci?

#499624  autor: barteks2
 27 sie 2011, 17:01
Chciałem zarejestrować ten numer w Play24. Podałem maila, ale nie przyszedł mail aktywacyjny (w spamie też nic nie było). Teraz nie mogę ani odzyskać hasła (bo nie dokonano aktywacji), ani zarejestrować się ponownie (bo nr tel jest już w systemie). Paranoja :x

http://www.speedtest.net/result/6970778920.png

#499627  autor: Underek
 27 sie 2011, 17:33
Poczekaj na maila może przyjdzie z opóźnieniem a jak nie to pisz maila do BOK.u akcji.

Mam tez małą prośbę, mianowicie posiada ktoś tapety oraz dźwięki z testowanego telefonu? Jesli tak to byłbym bardzo wdzięczny za linka z tym wszystkim.

#499629  autor: ArkadiusW
 27 sie 2011, 17:38
Underek pisze:Pan w salonie przy odbiorze telefonu powiedział mi że przy zwrocie karta pamięci nie jest wymagana. W umowie nic na ten temat nie ma(?). Jak myślicie można sobie zatrzymać tą kartę pamięci?
Po jakie licho zostawiać takie maleństwo to tylko 1GB - przy dzisiejszych cenach to trochę bezsensowne ?

ArkadiusW

#499630  autor: Underek
 27 sie 2011, 17:40
ArkadiusW pisze:Po jakie licho zostawiać takie maleństwo to tylko 1GB - przy dzisiejszych cenach to trochę bezsensowne ?
Wiem że 1GB to nic ale ja akurat znajdę zastosowanie dla takiej karty. Tylko czy będzie z tym jakiś problem.

#499632  autor: ArkadiusW
 27 sie 2011, 17:49
Ja tam bym nie ryzykował ile taka może kosztować 15 zeta - wybór nie należy do mnie tylko do Ciebie.

ArkadiusW

#499633  autor: mkowalski
 27 sie 2011, 18:14
Underek pisze:
ArkadiusW pisze:Po jakie licho zostawiać takie maleństwo to tylko 1GB - przy dzisiejszych cenach to trochę bezsensowne ?
Wiem że 1GB to nic ale ja akurat znajdę zastosowanie dla takiej karty. Tylko czy będzie z tym jakiś problem.
Będzie. Na formularzu zwrotu jest informacja, czy oddałeś kartę pamięci. Będzie to takie samo przewinienie, jakbyś nie oddał ładowarki.

Jesteś pewny, że nie chodziło czasem o zwrot karty SIM? Bo jej faktycznie nie oddajemy.

#499636  autor: Underek
 27 sie 2011, 18:52
mkowalski pisze:Jesteś pewny, że nie chodziło czasem o zwrot karty SIM? Bo jej faktycznie nie oddajemy.
Wiesz dla mnie też jest to dziwne ale tak mi powiedział facet w salonie a był raczej z tych kompetentnych.
mkowalski pisze:Na formularzu zwrotu jest informacja, czy oddałeś kartę pamięci.
\
Właśnie ten facet mówił że tego tam nie ma.

Mam ktoś te tapety?

#499637  autor: mkowalski
 27 sie 2011, 19:16
Underek pisze:
mkowalski pisze:Na formularzu zwrotu jest informacja, czy oddałeś kartę pamięci.
\
Właśnie ten facet mówił że tego tam nie ma.
No właśnie jest - http://imageshack.us/f/10/lastscanzl.jpg
Po prostu oddaj kartę którą dostałeś, a jeśli koniecznie takiej potrzebujesz, w sklepie dostaniesz ją za 15 zł.
  • Strona 22 z 32
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 32
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22