Karlos20, no takiej głupoty jak ta:
W przypadku gdyby została aktywowana od dnia dzisiejszego, nie otrzymałby Pan pełnej ilości minut z pakietu 30 minut na połączenia głosowe, które zostały przyznane, stąd wynika data 1 maja, a nie 12 kwietnia, czyli dzień rozwiązania zgłoszenia 29780041, które zostało potwierdzone wiadomością SMS.
to ja już dawno nie czytałem.
Nie chodzi mi o te 3 czy 4 dni do 1 maja. Mi zależało na przedłużeniu poprzedniego pakietu bo nie chcę stracić tych 20 minut których nie wykorzystałem. Stąd robię wszystko aby pakiet aktywowali przed 30 kwietnia.
Wysłałem więc kolejne zgłoszenie:
Dziękuję za odpowiedź na zgłoszenie numer 30264445. Pragnę przypomnieć, iż jestem użytkownikiem oferty Play Fresh na kartę. Zgodnie z regulaminem oraz powszechną wiedzą w ofercie tej nie występuje tak zwany okres rozliczeniowy. W związku z tym, wszystkie pakiety są ważne 30 dni od dnia aktywacji.
Idąc dalej, wszystkie pakiety(i rekompensaty) które aktywowałam dotychczas były aktywne równy miesiąc od dnia aktywacji a nie od początku miesiąca, dlatego decyzja o przyznaniu mi pakietu od dnia 1 maja wynika z niekompetencji pracowników.
Mając na uwadze powyższe kwestie proszę ponownie o aktywowanie pakietu 10 minut ważnego 30 dni od dnia aktywacji nie później jak od dnia 30 kwietnia i o poinformowanie mnie o aktywacji w/w pakietu poprzez SMS.
Jednocześnie mając na uwadze niekometencję pracowników i fakt iż jestem zmuszona pisać w tej sprawie trzecie zgłoszenie wnoszę o przyznanie 30 minut rekompensaty.
Prosiłbym P4U o zajęcie stanowiska w sprawie aktywacji tych pakietów i okresów rozliczeniowych w Play Fresh.