• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#677137  autor: buba1234
 23 lis 2013, 16:36
Wedelek pisze:
buba1234 pisze:Tylko sie upewniam sprawdziles na starterach testowych, czy zalozyles sie sa za daelko tamte dalsze? Lepiej sprawdz starterem a nuż się zdziwisz i bedzie lepiej.

O wzmacniacz to lepiej zadzwon do UKE, bo chyba nie chcesz mieć na sumieniu sąsiada jak się nie dodzwoni na straż pożarną czy pogotowie.

Co do anteny nie daloby sie zrobić tak, ze jest antena zewnętrzna - przez sciane idzie kablem i w domu jest antena wewnętrzna?
1) Na starterach:)
2) Wysłałem maila do nich. Zadzwonić też mogę, tylko gdzie. Na numer kontaktowy na ich stronie?
3) Taki mam właśnie zamiar.

Kiedyś dzwoniłem do UKE na infolinię, jakis niewyraźnie mowiacy gosc podal mi zly numer ustawy i trwało to wieki zanim ten zly numer znalazł, także nie polecam numeru warszawskiego. Ja swoj problem rozwiazalem dzwoniac do delegatury w Gdyni.