Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Setki polaczen i kazde na inny numer nie sa sprzeczne z regulaminem jesli BIZNESMEN wykupil usluge, wlozyl karte sim w TELEFON i dal telefon pracownikowi zeby wydzwanial na rozne numery i proponowal np SKARPETKI.drcox pisze:Ja myślę że na tym etapie to mogą sprawdzać po długości połączenia (np 10 godzin połączenia to jest podejrzane dosyć) albo po tym że masz np. setki połaczeń i każde na inny numer (ktoś robi jakieś pseudo call center).
nie uŜywać Karty SIM/USIM do rozsyłania duŜej ilości informacji o jednakowej treści lub
treści podobnej, ale o jednakowym charakterze do osób lub grupy osób, w szczególności
informacji przeznaczonych bezpośrednio lub pośrednio do promowania towarów, usług lub
wizerunku Abonenta, lub słuŜących osiągnięciu efektu handlowego;
Zapomnij, że ktoś tutaj udzieli Ci takich informacji. I to nie z braku życzliwości.ciekawy pisze: też nie są w stanie okreslić po jakim czasie połączenia sieć uznaje,że coś jest nie w porządku,liczyłem na opinie konsultantów no ale chyba żaden sie nie odezwał,nawet gdyby to możliwe,że to jest tajemnicą więc mogłoby to nic nie dać,że odezwałby się jakiś konsultant.