• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#546429  autor: alkonauta
 09 kwie 2012, 12:34
drcox pisze:Ja myślę że na tym etapie to mogą sprawdzać po długości połączenia (np 10 godzin połączenia to jest podejrzane dosyć) albo po tym że masz np. setki połaczeń i każde na inny numer (ktoś robi jakieś pseudo call center).
Setki polaczen i kazde na inny numer nie sa sprzeczne z regulaminem jesli BIZNESMEN wykupil usluge, wlozyl karte sim w TELEFON i dal telefon pracownikowi zeby wydzwanial na rozne numery i proponowal np SKARPETKI.

#546430  autor: drcox
 09 kwie 2012, 12:39
nie uŜywać Karty SIM/USIM do rozsyłania duŜej ilości informacji o jednakowej treści lub
treści podobnej, ale o jednakowym charakterze do osób lub grupy osób, w szczególności
informacji przeznaczonych bezpośrednio lub pośrednio do promowania towarów, usług lub
wizerunku Abonenta, lub słuŜących osiągnięciu efektu handlowego;

#546436  autor: joasia_23
 09 kwie 2012, 13:18
T-Mobile nie ma chyba takich zapisów w regulaminie.

#546440  autor: Kaczy
 09 kwie 2012, 13:32
ciekawy pisze: też nie są w stanie okreslić po jakim czasie połączenia sieć uznaje,że coś jest nie w porządku,liczyłem na opinie konsultantów no ale chyba żaden sie nie odezwał,nawet gdyby to możliwe,że to jest tajemnicą więc mogłoby to nic nie dać,że odezwałby się jakiś konsultant.
Zapomnij, że ktoś tutaj udzieli Ci takich informacji. I to nie z braku życzliwości.
Gdyby wszyscy wiedzieli jak działa mechanizm wyłapywania oszustw to każdy by się przed nim zabezpieczył. Jak dla mnie wyjściem jest czekanie na osoby, które "złapią się" na karę.

...::: Made for loneliness :::...