Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
ale jak wam mówiłem, to stwierdziliście,że nie mam racji..Ruben pisze:cycek12, jeżeli potwierdzona jest wersja TrustNoOne, to w opisanym przez Ciebie przypadku będziesz miał nadal 760min.
zostanie ci 740 minut....czy to tak trudno pojąć....??????TrustNoOne pisze:@ cycek12 - Przepraszam, że piszę skrótami ale jestem w trasie więc działam z telefonu.
Miałem na myśli to, że mając te 760 minut do wszystkich a zadzwonisz np na stacjonarny nr to pobierze z tych minut do Play i stacjonarnych.
Przynajmniej działa to tak na numerze, który ma tę promocję.
kolego...regulamin czego?promocji?//....inaczej mówiąc...regulamin promocji jest bo są różne promocje ale tez jest cennik i regulamin usług Play i tam juz wszystko pisze.Ruben pisze:Pijo, cycek12, poczekajmy na odpowiedź P4Y2. Niestety jak widać opinie są dwie i to osób związanych bezpośrednio z Play tj. bleckwarrior i pawelf.![]()
Ja teraz kolejny raz czytając regulamin nie znajduje wyraźnego potwierdzenia dla żadnej wersji. To też świadczy źle, bo regulamin powinien stanowić jednoznacznie i zawierać kolejność schodzenia minut i nie powinien stwarzać możliwości dowolnej interpretacji.
Jeżeli my tutaj i pracownicy Play mamy wątpliwości, to co dopiero klient?
Ty jedyny nie kumasz czaczy przy tej promocji.pawelf pisze:zostanie ci 740 minut....czy to tak trudno pojąć....??????
[moderacja] zobacz zasady schodzenia minutPijo pisze:Ty jedyny nie kumasz czaczy przy tej promocji.pawelf pisze:zostanie ci 740 minut....czy to tak trudno pojąć....??????
Tu nie ma zadnego drugiego pakietu do wszytskich. Promocja polega na poszerzeniu podstawowego pakietu minut do wszytkich z abonamentu o 100 %.
????thonka pisze:pawelf, kolego:
1) waz slowa
2) wg. regulaminu, ktory mam przed oczami jest tam zapis, ze dodatkowy pakiet minut w promocji "podwojne korzysci""powiększa Pakiet Minut przyznawany w ramach Abonamentu." jak dla mnie to on powieksza pakiet ten ktory dostajemy standardowo. dodatkowo dostaje sie jeszcze usluge "nieograniczone minuty".
z regulaminu uslugi "nieograniczone minuty" wynika, ze jest ona rozliczana jednoczesnie ze standardowymi minutami, ale nie ma tam ani slowa o tym, ktore minuty schodza pierwsze, a samo okreslenie "rozliczane jednoczesnie" jest malo precyzyjne jak dla mnie... jednak dopisek, iz w "ofercie biznes" "nieograniczone minuty" schodza przed pakietem zlotowek kaze sie domyslac, ze jednak "nieograniczone" minuty sa wykorzystywane PO minutach dostepnych w ramach taryfy "oferta firmowa", ale tego nikt nie ma zamiaru w play tlumaczyc, bo i po co... wazne jest, ze polaczenia sa niby darmowe.
i jak pisałem wcześniej opierając się na regulaminie promocji masz 100% racji ale jednak jest inaczej .Podeśle do Ciebie rano zasady schodzenia pakietów.Błedem jest to iz Play nie zaznacza w tym regulaminie szczegółów tej promocji,ale to tak juz jest w kazdej siecithonka pisze:pawelf, to moze zamiast sie chwalic jakiej wiedzy nie masz pochwalisz sie stosownym regulaminem, ktory nas wszystkich wyprowadzi z bledu, bo poki co biorac regulamin promocji "podwojne korzysci" ktory w sprawie "nielimitowanych polaczen" odsyla mnie do tegoz regulaminu sugeruje, iz minuty z "nielimitowanego pakietu" schodza rownoczesnie do tych przyznanych w ramach "podwojnych korzysci" (a te sa wliczane jako podstawowy pakiet, nie ma pakietu "glownego" i "promocyjnego" tylko jest jeden glowny, podwojony), ale stwierdzenie, ze schodzi on rownoczesnie nie mowi zupelnie niczego, bo jak dla mnie schodzenie rownoczesne jest takie, ze jak skoncza mi sie "nielimitowane minuty" (co jest niemozliwe) to siec pobiera je z pakietu ogolnego, a tymczasem jest na odwort...
wg. mnie ten punkt sie kwalifikuje jako promocja "nieograniczone minuty" a drugi punkt to minuty podwojone.pawelf pisze:1.
Minuty, wiadomości SMS, MMS, pakiety na przesyłanie danych przyznane w wyniku uczestnictwa w
Ofertach Promocyjnych
jestem w erze od 3 lat i zanim jeszcze tam bylem w regulaminie kazdej promocji bylo zapisane jak schodza minuty, a jezeli jest dodatkowa promocja (tak jak siec rodzinna, chyba tylko jedyna, bo reszta pakietow jest w cenniku) to jest stosowny zapis jak schodza minuty z tej uslugi.pawelf pisze:Błedem jest to iz Play nie zaznacza w tym regulaminie szczegółów tej promocji,ale to tak juz jest w kazdej sieci
doszukałem ...masz wyżej wszystko..thonka pisze:jestem w erze od 3 lat i zanim jeszcze tam bylem w regulaminie kazdej promocji bylo zapisane jak schodza minuty, a jezeli jest dodatkowa promocja (tak jak siec rodzinna, chyba tylko jedyna, bo reszta pakietow jest w cenniku) to jest stosowny zapis jak schodza minuty z tej uslugi.pawelf pisze:Błedem jest to iz Play nie zaznacza w tym regulaminie szczegółów tej promocji,ale to tak juz jest w kazdej sieci
no nic w takim razie czekamy.
wg. mnie ten punkt sie kwalifikuje jako promocja "nieograniczone minuty" a drugi punkt to minuty podwojone.thonka pisze:pawelf pisze:1.
Minuty, wiadomości SMS, MMS, pakiety na przesyłanie danych przyznane w wyniku uczestnictwa w
Ofertach Promocyjnych
czyli wg. Twojej obecnej teorii źle mnie poinformował?Wiec tak...
Pakiety schodzą niezależnie...czyli.dzwonisz do Play i stacjonarne to są nielimitowane...dzwonisz do innej sieci schodzą z minut do wszystkich...
Czyli w chwili obecnej trzeba brać pod uwagę tylko minuty do innej sieci.
1-minuty Play +stacjonarne
2-minuty do innych sieci
Zrzutu ekranu nie będę robić rzecz jasna (ponieważ nawet zamazanie w np Paincie można "odmazać" w specjalnych programach nawet przy jpg). Jednak napiszę, że Pakiet do wszystkich "podstawowy" i pakiet "podwojony" są w tym samym miejscu jako jeden pakiet do wszystkich. Z autopsji wiem, że jak się dzwoni np do stacjonarnych to schodzi z pakietu do Play a jak do pozostałych to z tych do Wszystkich. Kropka.Pijo pisze:a mógłby ktoś zrobić zrzut ekranu z play24 posiadający ta promocję