• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#223399  autor: dechomenon
 25 wrz 2007, 22:20
przemek910 pisze:
Zollo pisze:"Tutaj tego nie można zrobić?"
"Niestety, nie mam takiej możliwości"... JASNE!
Niektóre salony nie mają takich mozliwości...
zgadza się są punkty, sklepy i salony każdy z nich ma inne uprawnienia...punkty mają najmniejsze...często w regulaminach jest zapisaek że daną dodatkową usługę można uruchomić tylko przez kontakt z biurem klienta...wszędzie jest to różnie..trzeba wiedzieć, że migracje pracowników są wielkie i często się trafia na takich co dopiero zaczęli...są ludzie i ludzie a do tego jeszcze ludzie z wiedzą i z wiedzą...

#223442  autor: Zollo
 26 wrz 2007, 09:42
Naczy posłuchajcie... Opcja w Orange jest o tyle traumatyczna co straszna... Mi to ten facet wytłumaczył (salon III). Otóż: (cytuje) "jak chce pan przejść z mixa 75 opłacanego przez firmę na firmowy abonament otwarty, z założenia opłacany przez firmę, musi pan najpierw przejść na zwykły prywatny otwarty, np. na rozmowy, premium, a dopiero później może pan zmienić to na otwarty firmowy (np. firma 80, 160)..." (otwarty = abonament, nie mix). Z tego wynikał mój problem... nikt nie wiedział o co naprawdę chodzi i co mam zrobić. Ja tego też do końca nie rozumiem... ;p Teraz jestem w trakcie tej drogi przez mękę. Ale... Orange chyba powinno zależeć na tym żeby przeszedł na otwarty firmowy, na którym będę im płacił więcej! :/

#223443  autor: kojot67
 26 wrz 2007, 10:02
Ja to za takie przyjemności to bym od razu podziękował za usługi i zmienił operatora. Było by chyba prościej i taniej. Nawet kosztem droższych połączeń. Liczy się wygoda a nie cena.
A propo obsługi w punktach, jeśli robiłeś to w Legionowie to u nas na wsi to nigdy nic nie wiedzą. I to spotyka mnie w każdej instytucji, niekompetencja jest Porażająca. :D

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#223452  autor: Zollo
 26 wrz 2007, 11:16
hehe :P Salon nr. I to właśnie nasza Legionowska stodoła w Atenie :D Potem zwątpiony pojechałem do Warszawy...

A z Orange gdybym mógł to bym uciekł najszybciej jak się da... Ale niestety, 85% znajomych jest u nich. Nie będę siebie i ich naciągał na dodatkowe koszty dzwonienia Era<->Orange lub Plus<->Orange.

Poza tym, ogólnie z Orange jestem zadowolony... Poza momentami kiedy muszę cokolwiek załatwić w biurze obsługi lub w salonie :P

#223732  autor: kojot67
 27 wrz 2007, 12:35
Zollo, Tu się z Tobą muszę zgodzić dzwonienie z Orange na inne sieci jest Holendarnie drogie.... Ale ja się bardzo swoimi znajomymi w Orangutanie nie przejmuję za nieznajomość matematyki: kara musi być :smt021

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/