playonline pisze:a w Salonie nie ma takiej mozliwosci (nie ma oferty tam).
Poproś konsultanta, aby udostępnił Ci tą ofertę w Salonie.
pioterek pisze:Wiecie może czy w okresie promocyjnym na Nokie za 1zł będą dostępne jeszcze Nokia e72 lub Nokia C7 w sklepie internetowym?
Obawiam się, że może być z tym mały problem, gdyż rzeczywiście te telefony mocno się rozeszły. Niestety, ja nie mam takich informacji, w których by mi przekazano czy planuje się nowy zakup czy też nie. Przykro mi, ale na to pytanie nie będę mógł Ci udzielić jednoznacznej odpowiedzi.
kerim36 pisze:Mam prosbe o priorytetowe rozpatrzenie zgloszenia 29949992.
Jak już mówiłem, prosiłem Was o zgłaszanie do mnie spraw mających minimum 10 dni roboczych. Twoja sprawa jest z 17 4 2011, więc trochę czsu jeszcze jest. Ja rozumiem, że to dotyczy aktywacji numeru przenoszonego, ale proszę Was, jak juz mówiłem, moja obecność tutaj powinna skłaniać się do innych kwestii. Jak juz wyjątkowo długo nie będziecie mieli odpowiedzi na zadane pytanie lub sprawę (minimum 10 dni roboczych), wówczas podeślijcie mi numer zgłsozenia, zobaczę co się dzieje. Czym innym są zgłoszenia o które Was proszę, żebyście utworzyli na moją konkretną prośbę, jednak wszystkie inne pozostałem, jak wspomniałem minimum 10 dni roboczych.
qper pisze:Play4you mam takie 2 propozycje do play menu *111#
Przekazano.
qper pisze:Mam jeszcze jedno pytanie - czy grzbiecie coś w kodach *111#, bo ciągle są problemy typu "odpowiedź sieci nierozpoznana"?.
Generalnie są prowadzone różnego rodzaju modernizacje sieci, więc możliwe że to ma także wpływ na kody USSD. Trudno mi coś szczegółowego określić, ponieważ nie mam żadnej informacji, że z kodami robi się coś konkretnego.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.