qper pisze:Jeszcze jedno pytanko, zdradzisz co było powodem?
Niestety, sam uzyskałem informację taką, jak Wam przekazałem.
Prezesek pisze:Nie mam pojęcia dlaczego. Dzwoniłem do BOK'u i oczywiście nie otrzymałem konkretnej informacji.. mam wymienić kartę sim, tylko po co? W abo, mix to samo.
Być może to była kwestia tego, że mieliśmy małą rekonfigurację systemu i rzeczywiście nie działało kilka usług. Jednak mam do Ciebie inną prośbę. Napisz mi proszę na PW (o ile możesz), kiedy dzwoniłeś (data) do BOK i z jakiego numeru telefonu oraz podaj przybliżoną godzinę połączenia. Chciałbym sprawdzić, kto Ci kazał zrobić takie działania i w jakim celu. Chyba że, pamiętasz dane konsultanta, to podaj mi je również na PW. Będę Ci wdzięczny za te informacje.
tommed2 pisze:Czy ktoś wie jak to wygląda prawnie - jeśli w końcu po miesiącu dostarczą mi internet z Play a ja będę miał nowy czy mogę odmówić przyjęcia ze względu na długi czas realizacji zamówienia?
Jeżeli nie jesteś przedsiębiorcą, możesz nie odbierać tej przesyłki i zrezygnować z niej w oparciu o tzw. "dziesięciodniówkę". A czy sprawa jest nadal aktualna? Jeżeli tak, to napisz mi na PW numer zamówienia (powinieneś dostać je na mail) lub inne dane, które by umożliwiły mi przekazanie ich do odpowiednich osób, w celu zlokalizowania przesyłki i co się z nią stało.
pakierhakierxd pisze:Jeśli wykorzystasz oba to prędkość zostanie zmniejszona;)
Potwierdzam.
StalinX3 pisze:Chciałbym się dowiedzieć, kiedy bedzie dostępny w ofercie PLAY BlackBerry 9780 ?
Przykro mi, ale takich informacji nie udzielam. Sugeruję, abyś śledził blog naszego Rzecznika, który inforuje o takich rzeczach na bieżąco.
mPablo pisze:Play4you2, sprostujesz podaną wcześniej informację?
Wybacz, ale nie mam nic nowego do dodania w tej sprawie. Wszystko co miałem do powiedzenia w tym temacie, już przekazałem.
qper pisze:i miła pani powiedziała, że nie ma środków na wykonanie połączenia???
i tak dwukrotnie. Potem było już ok.
Coś się chrzani
Być może to była kwestia tej rekonfiguracji o której mówiłem. Jak nadal będziesz miał z tym kłopoty, daj info.
sniez pisze:1. Mam na umowie limit kredytowy na poziomie 1000 zł. Otrzymałem fakturę na 1002,55. Obawiam się, że limit zawarty w umowie nie jest do końca egzekwowany.
Zapewniam Cię, że jest egzekwowany. Weryfikowałem tą sprawę i nie znalazłem żadnych nieprawidłowości.
sniez pisze:2. Kupiłem sobie w markecie starter 9 zł Play fresh darmowy Internet. Nie ma tam szczegółów. Jest tylko:
- dostajesz 3 godziny surfowania po Internecie przez telefon
- 9 zł do wykorzystania...
... Bonus jest ważny 10 dni od dnia wykonania pierwszego połączenia.
No to ile tego internetu faktycznie tam jest?
Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem (
www.playmobile.pl)
sniez pisze:3. Mam na umowie z Play jakiś numer tymczasowy 513...
Tu również zachęcam do zapoznania się z Regulaminem Promocji "Jedna wizyta w Play" dla wybranej przez Ciebie Oferty. W tym Regulaminie masz szczegółowo wyjaśnione, dlaczego taki numer otrzymujesz.
sniez pisze:Chciałbym zabrać mój numer przeniesiony z innej sieci (przenieść do innego operatora) i wrócić do play'owego 513... Czy jest to możliwe?
Niestety, ale nie. Możesz zawrzeć nową Umowę na całkiem nowy numer. Jeżeli przeniosłeś już numer do naszej sieci od innego Operaotra, wówczas ten "tymczasowy" jest "kasowany" i zamieniany z tym właściwym, dla którego założyłeś sprawę o przeniesienie.
Ewentualnie jest takie wyjście, że jeżeli jeszcze nie przeniosłeś numeru od innego Operaotra do nas, tylko jest to "w ttrakcie", możesz zrezygnować z przeniesienia (wycofujesz sprawę u swojego dotychczasowego Operaotra) wówczas ten numer "tymczasowy" staje się Twoim numerem "stałym", ale nie otrzymujesz takiej Oferty, jaką zawarłeś na Umowie, tylko domyślną, przypisaną przez Operaotra na daną chwilę. Masz inną promocję, niż wybierałeś przy pierwotnym podpisywaniu Umowy i nie ma mozliwości, abyś dostał tą, co miałeś mieć wstępnie.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.