remi89 pisze:Nawiązując do nowych pakietów All Inclusive w Play Fresh, jak to jest w przypadku osób posiadających obecnie aktywny pakiet Play Online w telefonie. Czy oni również mogą korzystać z neta nie patrząc czy są w zasięgu Play czy Plusa?
Nie wiem, czy dokładnie zrozumiałem o co Ci chodzi, ale w taryfie Fresh Internet, taki Pakiet jest Ci zbędny (nawet go chyba nie aktywujesz jak się nie mylę). Byłoby to nielogioczne, mogąc korzystać z internetu za darmo (w zasięgu Play) i jednocześnie mieć Pakiet Play Online, który też działa w zasięgu Play.
potargany pisze:Drogi PLAYu - możesz zerknąć na 29340534
Więc tak, ogólnie wszystko jest ok. Zmiany wykonują się rpawidłowo. Rzeczywiście, jestmały kłopot z informacją dotyczącą statusu (że jest w trakcie realizacji). Wynika to z pewnych kwestii technicznych, które są aktualnie rozwiązywane, ale zapewniam Cię (jak i Was wszystkich), że jeżeli złożyliście dyspozycję, ona się wykona, mimo, że macie status że jest w trakcie realizacji. Informację tą, (potwierdzenie) otrzymałem od osoby zarządzającej Play24.
Pajuch pisze:WIEC NADAL CZEKAM NA ODPOWIEDZ
Jak dobrze pamiętam, już chyba Ci udzielałem odpowiedzi na to pytanie. Przypomnę, że zmiany te są mozliwe w oparciu o zmiany Aneksowe, a to już nie jest "zwyczajna" zmiana taryfy, tylko zawarcie nowej Umowy (migracja na Oferty). Poza tym, jak sam słusznie zauważyłeś, powstał nowy Regulamin i zgodnie z zasadą że prawo nie działa wstecz, obowiązują przepisy nowo uchwalone. Reasumując, pewne kwestie określone w dotychczasowym Regulaminie "starego" Play Online, nie mają zastosowania, gdyż jest to uregulowane w nowych przepisach i Play nie łamie tym samym postanowień Regulaminu. Mam nadzieję, że tym razem chyba już dość jasno się wypowiedziałem.
pakierhakierxd pisze:Dostałem odpowiedź która mnie nie satysfakcjonuje
bo internet nie działa a wg nich działa normalnie
nie ma żadnych problemów
Masz prawo do złożenia odwołania. Warunkiem jednak jest to, że Twoe pierwsze zgłoszenie musiało być reklamacją. Jeżeli nie, to teraz możesz złożyć reklamację na tą odpowiedź.
playonline pisze:Zagadka: co dzieje sie z kwota jaka jest do wykorzystania we Freshu w momencie gdy zmigruje sie na taryfe VIP?
To samo, co z kwotami w przypadkupozostałych migracji.
playonline pisze:Sugestia: czy w Play24 mozna dodac pole aby oznaczyc zakres kiedy zgloszenia byly tworzone? Lub taki aby podzielic je na kategorie spraw?
Przekazano.
fidel29 pisze:Zrobiłem już stosowne zgłoszenie: 29396496
Spraw proszę aby nie trwało to jak w przypadku transferu danych ponad 10 dni bo korekta f-ry może być masakryczna
Ech.... Mam nadzieję, że tym razem to już ostatnia sprawa

. Już przekazałem.
Karlos20 pisze:Dokładnie, przed doładowaniem konta po przeniesieniu numeru NIE WOLNO zmieniać profilu - wtedy 60 zł PRZEPADNĄ...
Potwierdzam wszystkie informacje, jakie Ci udzielono przez osoby z Forum. Zapoznaj się z tymi informacjami, wówczas wszystko będzie już dla Ciebie jasne

.
qper pisze:Dodatkowo zastanawiające jest bo równolegle miałem aktywne ponad 500 MB nowego pakietu Internetowego.
Wiesz co, być może jest to jakiś drobny błąd techniczny. Jak się "nie naprawi", zrób na to zgłoszenie kontrolne, czy wszystko jest ok.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.