thonka pisze:play4you2 pisze:Nie mogę w tej chwili zbyt szeroko o tym mówić, ale powiem tylko tyle, że są poczynione pewne kroki. Nie pytajcie mnie proszę o szczegóły.
ale co tu jest do mowienia... jezeli rzeczywiscie dostarcza u was przesylki inpost i sa z nimi problemy (wg. nich doreczaja przesylki w 4 dni po nadaniu - akurat...) to powinniscie wzorem innych operatorow (niekoniecznie komorkowych) umozliwic ludziom przesiadke na PP. inpost zgubil mi juz kiedys kilka roznych listow (slad po nich zaginal, w PP przynajmniej czasem je odnajduja), wszedzie gdzie sie nie poprosilo to nastepne listy szly przez PP i byly i tak szybciej niz te z inpostu (PP ok. 7-10 dni na platnosc, inpost maks. 2 dni na platnosc najczesciej dzien przed).
proste i chyba zadowalajace obie strony rozwiazanie.
Witamy Serdecznie,
Bardzo dziękujemy za uwagi. Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sytuację opisaną przez Pana. Proszę podać czas i nadawcę listu oraz podać swoje dane. Tylko wtedy będziemy mogli podjąć interwencję i wyjaśnić tą sprawę.
Cały opis zdarzenia proszę przesłać na adres mailowy zgloszenie[małpa]inpost.pl.
Podane przez Pana adresy będą tylko do naszej wiadomości i nie będą nikomu udostępniane. Prosimy o nie, celem wyjaśnienia całej sprawy.
Zależy nam na każdej opinii, dlatego dołożymy wszelkich starań, aby możliwie jak najszybciej wyjaśnić przedstawioną przez Pana kwestię.
Jeśli prześle nam Pan emaila z opisem sytuacji zajmiemy się zgłoszoną przez Pana sprawą tak szybko, jak to możliwe.
Mamy nadzieję, że uda nam się Pana przekonać do ponownego skorzystania z usług InPost.
Czekamy na dalsze informacje.
Z poważaniem
Zespół InPost