fidel29 pisze:Playu!!!
Sprawa po twojej dzisiejszej interwencji załatwiona
W końcu ufff:)
No to bardzo mnie to cieszy

. Mam nadzieję, że jesteś zadowolony z rozwiązania. Zrobiłem co mogłem, aby do Ciebie zadzwoniono i jak widać, chyba mi się udało

.
dramol pisze:Rzecznik moim zdaniem pisząc co napisał - wprowadza ludzi w błąd,
Hmm, no nie tak do końca. Po prostu bardzo uogulnił wypowiedź, no ale rozumiem, że masz inne zdanie w tym temacie i ok, szanuję je.
dramol pisze: Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Proszę bardzo i również pozdrawiam

.
qper pisze:play4you trochę bugów w tekście...
przekazano
jojo pisze:Skoro qper znów pokazuje kolejne bugi w Play, to i ja się przypomnę...
przekazano
ukefake pisze:ChuckyCiechanow, może już ktoś ci radził, ale spróbuj wyłączyć to granie na czekanie, zaczekać aż system to przemieli (zapewne przez noc) i włączyć ją ponownie.
przyłączam się do tej rady. Poczekaj tylko 24h od odłączenia do ponownego przyłączenia. Jak to Ci nie pomoże, zgłoś to raz jeszcze.
Marens pisze:Jak mowa o błędach na stronie Playa, to ja zauważyłem literówkę na
www.play.pl
"FIRMA PLAY Sp z o.o. z dniem 01.02.2011 zmienia swoej adresy email i internetowe"
przekazałem
wiktor pisze:niby rutynowa akcja a efektów nie widać chodzi mi o zgłoszenie numer 28063445 jak możesz to napisz dlaczego to utknęło???
Ok, jeszcze dziś ktoś się do Ciebie z tym zgłosi.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.