dramol pisze:To ja może ponowię swoje pytania - jeśli mógłbyś odpowiedzieć play4you2 - byłbym wdzięczny.
Już odpowiadam:
Ad. 1 - W zasadzie to istnieje taka mozliwość. Czy masz jakiś konkretny przykład?
Ad. 2 - Mam zasadę, że nie komentuję słów naszego Rzecznika. Jeżeli uważasz, że powiedział "coś nie tak", napisz do niego z prośbą o wyjaśnienie. Wybacz więc, ale nie odniosę się do tej wypowiedzi jak pozwolisz.
Z mojej strony mogę Ci powiedzieć, że to jest prawda, ale pod ściśle określonymi warunkami. Tzn, jeżeli np. masz u siebie powiedzmy 20% upustu i na nowej taryfie, na którą chcesz dokonać zmianę widnieje taki sam upust, to wówczas tego upustu nie stracisz. W każdym innym przypadku, wystarczy "odchył" o choćby 1% i już nie przysługuje Ci ten rabat. Zapoznaj się szczegółowo z Regulaminem migracji na taryfę, na którą chcesz migrować, możesz poprosić konsultant ao przesłanie tego Regulaminu na Twój adres korespondencyjny.
dramol pisze:Play4you czyżby moje pytania były zbyt trudne?
Jak widać nie

. Przepraszam Cię, Twoje pytanie mi "umknęło". Mam nadzieję, że się nie gniewasz

.
qper pisze:Play4you chciałbym wiedzieć czy potwierdzasz stanowisko konsultanta...
Pozwól, że zweryfikuję sprawę. Dam Ci odpowiedź ok?
mPablo pisze:Jak poznać który jest który?
W tym przyopadku najlepiej skontaktuj się z Citibankiem, aby powiedział Ci, który kod jest jaki i na jaką kwotę.
diobel007 pisze:Play4You mógłbyś spojrzeć na zgłoszenie nr: 28166725 i spróbować przekazać je do właściwej osoby tak abym nie czekał wieki na rozpatrzenie.
Dodałem stosowny komentarz. Postaram się, aby jak najszybciej to rozwiązano.
fidel29 pisze:Chyba niestety nic się nie da zrobić bo telefon milczy już prawie 27 dni
Ech... Ok, zadziałam inaczej.. Postaram się, aby jeszcze dziś ktoś do Ciebie zadzwonił. Mogę Cię jedynie przeprosić za to wszystko..
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.