play4you2 pisze:Nic z tych rzeczy, możliwość migracji została udostępniona tuż po północy.
Nie zgodzę się z Tobą w tym temacie bo nie było udostępnione.
Co więcej rano przed pracą około godziny 8.30 również nie było.
Obecnie już jest opcja zmiany ale link podany na play24 do regulaminu nie działa.
play4you2 pisze:No ja to bym polemizował, że dużo. Gdyby to była "masowa" skala, to myślę że na moją prośbę zamieszczoną na stronie 21 odpowiedziałaby znaczna większość użytkowników. Na chwilę obecną mam zgłoszenia od ciebie i "mkowalski". Inni nic mi nie zamieścili jak sam widzisz. Niemniej jednak, zaintrygowałeś mnie tym i dlatego postanowiłem to zweryfikować, czy rzeczywiście jest jakiś kłopot, czy też nie. Póki co, wszystkie te zgłoszenia przekazuję pewnym osobom, aby się przyjrzeli w systemach, czy wszystko było ok i czy jeżeli już coś się stało, to dotyczy to większej ilości osób, czy tylko np. wąskiej grupy użytkowników.
Na chwilę obecną nie posiadam żadnych informacji w tym temacie.
Powiem tak:
- po pierwsze dużo osób nawet nie wie o istnieniu możliwości zgłoszeń przez play 24 a co dopiero o tym forum.
- wiele osób nawet nie o co z tym chodzi, a już jak mają to zgłaszać to machają ręką
- sam widzę po ludziach dzwoniących do play, że jak mają wyłączony telefon to zamiast lektora mam "pik pik pik" (mogę podać ich numery, ale nie będę obcych zmuszać żeby sobie coś zgłaszali)
- gdybym zamiast jednego zgłoszenia zbiorowego zrobiłbym na każdym numerze z osobna byłoby ich więcej.
- nie zgłaszałem już problemów, które po ciężkich bojach udało się naprawić
- prosiłeś o podanie przypadku z wyłączenie usług już w zasięgu, komunikatów lektora oraz z samoistną notką, a sporo osób ma problem wyłącznie z komunikatami lektorów
- znasz mnie i moją upartość w dążeniu do polepszenia czegoś
PS
W sprawie bilingów to po 3 miesiącach dostałem zamówiony wykaz (lepiej późno niż wcale).
Chyba musiałeś coś zadziałać bo został wysłany normalnym listem 04.07.2011 a ja już dzisiaj 07.07.2011 dostałem.
Spóźnione i już niepotrzebne ale dziękuję