Slawskip pisze:Wystąpił błąd.
Kod błędu: 1272124860350SCBF400
co to oznacza?
Bardzo mi przykro, ale nie jestem informatykiem i szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia co oznacza ten błąd. Zgłoś to jednak do realizacji. Jak sprawa zostanie przekazana do IT z pewnością to wyjaśnią.
Nie_Pokorny pisze:play4you2 nawet mi nie pisze, że tak nie jest
Na Twój post odpowiedziałem powyżej. Pzdr.
Malibu pisze:wiesz przy wyliczeniach moim zdaniem warto jest brać pod uwagę dodatki a wtedy oferta p4 dla części użytkowników przestanie być tą "najkorzystniejszą", "najelastyczniejszą" etc. etc.,
Ok, w takim razie mam do Ciebie prośbę. Przedstaw mi wyliczenia w oparciu o które zamieszczasz powyższą opinię. Jeżeli bedziesz mi mógł to przeddsatwić w formie wyliczeń, to w porządku. Nie będę tego podważał. Z tego co ja wyliczałem bieżące Oferty, nasza jest bezkonkurencyjna. Weż prosze pod uwagę WSZYTKIE koszta i ceny i to co otrzymasz i oczywiście "relatywne" abonamenty. Nie sugerujmy się minutami do jednej sieci czy kosztami połączeń w ramach jednej sieci (w końcu dzwonimy do wszystkich op. a nie tylko do jednego). Bierzmy pod uwagę koszta wszystkich połączeń i aktywności i np. opłat za jakieś pakiety itd. Uwierz mi, nie znalazłem korzystniejszej Oferty...
Malibu pisze:zadzwoń sobie na waszą obsługę klienta (na pewno ktoś z twoich bliskich ma numer w tej sieci, skoro ma tak świetną ofertę)
Oczywiście że mamy aktywacje. Ja mam prywatnie 3, poza tym moja najbliższa rodzina (średnio po 2) i ok, połowa znajomych posiada numer w Play (Abo i Karta). Ok, możesz mi nie wierzyć, ale tak właśnie jest. Powiem Ci więcej, prawie 3/4 osób bardzo mi bliskich poprzenosiło numery z innych sieci (włącznie ze mną). Jednak nie o to tu chodzi. Złożyłeś propozycję, abym sam zadzwonił do BOK Play. Wierz mi lub nie, ale zrobiłem to kilka razy. Musiałem dokonać pewnych zmian, więc jako osoba "prywatna" tak samo jak wy, zadzwoniłem do naszej sieci, zostałem zweryfikowany i złożyłem zgłoszenie. Teraz pewnie pomyślicie, że to zwykły "marketing" lub "populizm" z mojej strony, ale nie miałem ABSOLUTNIE żadnych zastrzeżeń co do jakości obsługi i rozwiązania zgoszenia. Sprawa została rozwiązana w ciągu 5 dni, zostałem pojnformowany o jej rozwiązaniu i już. Jako Klient nie miałem żadnych zastrzeżeń. Reklamacji nie składałem, gdyż nie mam najmniejszych powodów, ponieważ zarówno u mnie jak i u mojej rodziny i znajomych wszystko działa ok. Od razu chcę uciąć spekulacje, że to iż jestem pracownikiem Play nie ma najmniejzszego wpływu na to jak działa mi lub mojej rodzinie lub znajomym nasza usługa i sieć. Powiem więcej, ani razu (mimo iż wiedzą gdzie pracuję) nikt z moich znajomych lub rodziny nie powiedział mi, że mieli jakiekolwiek kłopoty z siecią czy zasięgiem. Dlatego czasami się po prostu dziwię, jak opisujecie takie utrudnienia. Nie oznacza to jednak, że wam nie wierzę. Reasumując, osobiście nie mam żadnych zatrzeżeń.
Malibu pisze:zainwestuj około 30 złotych (jeżeli oczywiście nie masz numeru w innej sieci)
Niestety, jeszcze mam (ale już niedługo). Pozwól jednak, że zgodnie z moją zasadą, nie komentuję działań innych firm. Powiem tylko tyle, że mam skalę porównawczą i prywatne zdanie w tym temacie. Zważywszy jednak na moją zasadę, zachowam je dla siebie.
Pzdr wszystkich serdecznie

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.