Karlos20
Że co proszę?

Gdzie napisałem, że T-Mobile jest idealny? Nie ma takiej sieci w Polsce ani na świecie. Także proszę nie wmawiaj mi tu bzdur, że wypisuję takie coś.
Największą wadą jest obecnie brak VoLTE czy VoWiFi w ofertach na kartę, nie wspominając już o systemie bilingowym, który sypie się co chwilę w ofercie na kartę, a to co już było w Heyah 01 to jest po prostu kpina żeby wypuszczać ofertę bez konkretnych testów systemu aktywacji nowych kart.
Co do pobierania opłat za SMS aktywacyjne Apple wiem, że jakiś czas temu było w T-Mobile tak samo. Nie wiem czy tak jest nadal czy nie gdyż nie mam osoby, która miałaby jakiś telefon od Apple.
Co do prędkości jakie można osiągnąć to te w Plusie powinny być znacznie wyższe. Mówię o średnich prędkościach LTE. Jako jedyna sieć przy 2CA mają 40 MHz pasma, żeby u konkurencji tak było potrzeba min 3CA albo i nawet 4CA żeby osiągnąć taką samą ilość pasma.
Jak doskonale wiadomo różnica na najmocniejszej konfiguracji terminala czyli min 4CA, 256QAM i MIMO4x4 czyli tam gdzie ograniczeniem jest sieć, a nie terminal w przypadku T-Mobile i Plusa to aż 27 Mb/s o ile w obecnej chwili nie więcej. Testy takie były kilka miesięcy temu. Serio przy największym zapasie pasma i możliwości odpalenia na sektor 60 MHz w Plusie i 45 MHz w N! jest taka różnica na niekorzyść Plusa?
iphoneski
Jak zwykle kolejny raz wmawiasz coś czego nie napisałem. Naprawdę zmień płytę, bo nudne się już to staje.