Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Nie ma sprawy - regulamin wysłałem na PWketaiwk14 pisze:Karlos20, mógłbyś wrzucić ten regulamin albo przesłać na priv? NIestety nie mogłem go znaleźć, chyba że coś przeoczyłem. Chcę się przenieść z Lubię to do super allincl 39 (210min + 1GB) przez e-shop ale muszę rozwiać wszelkie wątpliwości
Sprawdź wszystko 2-3 razyja.michal pisze:Po podpisaniu aneksu p4 ma 10 dni na jego wejście. Jak to w praktyce wyglądało u osób, które przedłużały umowę?
Jak zmieniałem w Listopadzie, to w ciągu 15godzin taryfa została zmieniona.ja.michal pisze:Marens, to chyba 8h to za mało na wejście nowej taryfy (akurat 1 mam okres rozliczeniowy)
ja.michal pisze:Niby oferta weszła bo mam już w Play24 nazwę taryfy, w usługach to co powinno być, ale np. pakiet złotówek, liczba dodatkowych minut i ilość danych się już nie zgadza.
Tak zapytam z ciekawości, jaka oferta?ja.michal pisze:Pytałem z ciekawości.
Oni teraz wprowadzili tyle tych wariantów, że trudno się połapaćja.michal pisze:Marens, RePlay Ekstra All Inclusive MAX 30.03 (18).
Zainspirowałeś mnie abym zerknął w Play24 a tu:ja.michal pisze:Ileś milionów SMSów.
Rozumiem, że liczysz dokupienie nielimitowanych SMSów i SD. Faktycznie wychodzi fajnie.ja.michal pisze:Super Promocja Tylko Sim: 46zł
(210min + nielimitowane SMSy + Stan Darmowy + 1GB)
Tak samo jak ja: SMS do wszystkich 2678400ja.michal pisze:SMS do wszystkich 2678400 szt. 30.04.2012
Tak, zawsze tak liczę (najdroższy wariant).ja.michal pisze:Rozumiem, że liczysz dokupienie nielimitowanych SMSów i SD. Faktycznie wychodzi fajnie.
Jesteś jak podłączysz telefon pod kompa i zaczniesz wysyłać masowo z aplikacji...ja.michal pisze:Nie jestem w stanie wysłać 3720 SMSów w ciągu 60 minut
nawet nie liczyłem, ale i tak plus ze w koncu sa jakies powiadomienia i nie trzeba sie pałować ze sprawdzaniem play24 co chwile...Samuraj pisze:Treści odpowiedzi na zgłoszenie nie dostaniesz
Wiem, napisałem tylko, że jak się chce to się da to zrobić.ja.michal pisze:playonline, wiesz, nie liczę wysyłek masowych.No chyba, że na nowy rok, ale to wyjątek.
migruj! a po migracji daj znać jak byłoppp1ppp pisze:Wciąż nie ma informacji o migracji z fresha do all inclusive max w superpromocji tylko sim.