Tak z innej beczki... Ta reklama jest świetna moim skromnym zdaniem.
Reklama Play

Myślę, że z doładowaniem konta głównego nie będzie problemu. POdeślij mi numer sprawy, w której otrzymałeś odpowiedź. Jeżeli nie jest tam jasno określone jakie konto doładujemy to przychylimy się do doładowania konta głównego.ukefake pisze:wg mnie nie masz podstawy żądać tej kwoty na konto bankowe. O ile pamiętam, rozporządzenie daje możliwość przelewu na konto ALE dla kwot uznanych w wyniku reklamacji (czyli op źle naliczył, a teraz zwraca). Rekompensata to tylko i wyłącznie dobra wola operatora.osachorzow pisze:Jak już zbiorę wszystkie fakty to spróbuję oszacować satysfakcjonujące mnie zadośćuczynienie, ale będę domagał się tej rekompensaty na konto... bankowe. I wtedy pewnie zacznie się Meksyk, z UKE w roli mediatora...
A co do kwestii doładowania tymi 15pln - skoro nie napisali, że to będzie doładowanie na konto promocyjne to masz szansę dostać je na główne. Obawiam się jednak, że bez UKE się nie obejdzie (tak jak u Robaasa) - ale skoro masz czas
wydaje się, że tego play nie potrafi. Ale zawsze można przenieść do np orange-a i wrócić na play freshnav pisze:Niedługo kończy mi się umowa na play online. Chcę ją rozwiązać i przejść do oferty na kartę, bo mam strasznie łatwy numer telefonu
No właśnie,może to Ty popełniłeś błąd,skoro nie przenosiłeś numeru w salonie.grzesiekosw pisze:ale dla mnie to skrajna niekompetencja tylko nei wiem z ktorej strony
Naprawde? Skoro pozwalaja na usluge przenosin on-line to dlaczego mialbym robic to w salonie?nemo2009 pisze:No właśnie,może to Ty popełniłeś błąd,skoro nie przenosiłeś numeru w salonie.grzesiekosw pisze:ale dla mnie to skrajna niekompetencja tylko nei wiem z ktorej strony