Ja po studiach za 1500 pracuje i to nie telekomunikacji.Babeo takie 5000 po studiach jest realne ale po 25 latach przepracowanych

I drugim etacie

Kamil masz dobre podejście ja też po studiach wziąłem prace za 1500 zł byle nabierać doświadczenia pomimo że już w trakcie studiów pracowałem w zawodzie a studiowałem dziennie.
Z tym co mówisz że niektórzy za 1500 nie idą u mojej dziewczyny na dzielnicy jest taki koleś melelik który jak sie go zapytałem czemu nie znajdzie sobie jakiejś roboty to powiedział że woli pożebrać albo puszki pozbierać niż iść i za 1000 zł pracować po jego poziomie edukacji który skończył się z 30 lat tamu pewnie w jakiejś zawodówce.
A co do doświadczenia jak byłem na rozmowie jednej o pracę którą dostałem koleś się mnie pyta dlaczego chce iść i tam pracować jak moje doświadczenie jest inne niż to co chce robić u niego.Jak odpowiedziałem że nie lubię siedzieć bezczynnie tylko czegoś sie uczyć się uśmiechnął i powiedział że takie coś jest dobrze widziane.Nawet jak co roku pracujesz w innej branży to po studiach pracodawca widząc Twoje CV patrzy jak na osobę która chce pracować i się uczyć i lepszy taki ktoś niż ten co może mieć na dyplomie ocenę 5 ale w głowie tylko to co zakuł a nie zrozumiał.