Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
P4
Bateria mimo czterocyfrowej pojemności to totalna tragedia, ale w sumie tak jak we wszystkich smartfonach z Androidem. Bezsensowne ciągłe łączenie się z internetem ją wykańcza. 1-2 dni intensywnego użytkowania maks.Jestem jeszcze ciekawy baterii 1150 mAh, bo nieciekawie się zapowiada.
Proszę:KamaZ pisze:Wydaje mi się, że nikt wcześniej nie wspomniał (jeśli jest inaczej proszę mnie poprawić), że środkowy przycisk to mysz optyczna.
Spamer ;) pisze:Mamy też 5 przycisków pod ekranem, środkowy można wcisnąć ale też jakby to był touchpad w koło się obraca palcem albo w dół a na ekranie się przesuwa.
Rozwiązanie rodem z iPhonaSpamer ;) pisze:Odtworzyłem pudełko (zaplombowane) a tam ładowarka (bez kabla?), kabel USB (ładuje telefon)
Ja używam APN OnOff i to ja decyduję kiedy telefon łączy się z netemMK_ pisze:Problem w tym, że ja chcę mieć połączenie z siecią wtedy kiedy potrzebuje, a nie kiedy wielki brat z Google chce
Też mnie to pozytywnie zaskoczyło. I dopiero dziś to odkryłem przez przypadekKamaZ pisze:środkowy przycisk to mysz optyczna. Ciekawa sprawa
Dwa lata temu powiedziałbym Ci że nigdy czegoś takiego bym nie powiedział o SymbianieMoże Android jest ciekawym system, ale jak tam wolę Symbiana.
Jeżeli w pełni zaspokaja potrzeby użytkownika to nie jest przestarzały . Jest naprawdę wielu użytkowników którzy ani nie myślą zmieniać go na zielony system. Nie każdy lubi bawić się co chwile ustawieniami transmisji danych, czy synchronizować się z głupim kontem Google tylko po to, żeby pobrać sobie aplikacje. I niech tu się nie zacznie wojna z zaciętymi "wyznawcami" Androida bo to naprawdę tylko zależy od oczekiwań i zastosowań, a nie czy coś jest trendy i na czasie.Symbian to system przestarzaly
Dodałbym jeszcze funkcje routera wifi jako zaletęrogmaniek pisze:Jedyna duża zaleta, wg mnie, to dość solidne wykonanie. Ale i tak dla mnie jest to cegłaReasumując nie dałbym za ten telefon nawet tylko 400zł.
W zwykłym klasyczny telefonie np. E52 symbian jest według mnie jest bardzo funkcjonalny i poręczny, ale do smartfona nie pasuje. Ostatnio bawiłem się N8 i chyba jedyna zaleta Symbiana zamiast Androida w tym telefonie to darmowe Ovi MapyMK_ pisze:Dwa lata temu powiedziałbym Ci że nigdy czegoś takiego bym nie powiedział o SymbianieAle odkąd zaczął się wszędobylski Androidowy lans to doceniłem Symbiana