TomekO pisze: Mam jeszcze jedno pytanie do play4you2
W zasadzie ja tu błędu nie widzę. Jest napisane wyraźnie, że Pakiet Złotówek nie może być właśnie w tych konkretnych planach wykorzystany na transfer danych. Generalnie zawsze jest tak, że Regulamin danej Oferty Promocyjnej (jeżeli Oferta ta nie została wycofana) jest nadrzędnym dokumentem, określającym rozliczenia, o ile one są w tym dokumencie wymienione. Jeżeli nie jest coś uwzględnione, wówczas zastosowanie mają przepisy określone w Cenniku danej Oferty.
qper pisze:Dowiesz się czy to faktycznie tak ma być. Było dobrze jeszcze dziś rano.
Ok, sprawe przekazałem.
sebanop pisze:Abonament płacę więc chyba nie ma mowy o jakims blokowaniu i chcialbym wiedziec o co kaman...
Stwórz do nas zgłoszenie techniczne i wypełnij szablon w rozmowie z konsultantem, lub napisz poprzez Play24 zgłoszenie, z prośbą o kontakt w celu właśnie uzupełnienia tego szablonu. Sprawa wówczas zostanie przekazana do technicnzego i zweryfikujemy co może być przyczyną. Od razu mówię, że bez szablonu sprawa ta nie przejdzie.
wezysko pisze:W grudniu przedłużyłem umowę na Lp 69 za 59 zł- umowa obowiązuje od 14.02.2011 - czy mogę przenieść abo na All Inclusive 59 ??
Niestety nie, gdyz obowiązuje Cię Abonament 69 a to, na co Chcesz się przenieść, to Abnament kosztuje 49 + 10 PLN Pakiet, stąd kwota 59. Przykro mi, ale możesz wybrać równorzędny Abonament (bez ceny Pakietu) lub wyższy. Informuję Cię jednak, że nie otrzymasz żadnych zniżek i rabatów, jakie byś np. miał dostać w ramach zawarcia nowej Umowy. Dodatkowo, zniżki które masz aktualnie (upust 10 PLN na Abo) również stracisz. Przemyśl, czy mimo wszystko jest toopłacalne. Może lepiej zakup Pakiet internetowy do tego co masz?
jahu_2006 pisze:Możesz przejść na All Inclusive 79. Zawsze migracja musi być na wyższe kwotowo abo.
Jak wspomniałem powyżej, można przenieść na alternatywnie zbizlony Abo, nie jest koniecznością, że zawsze musi być wyższy (jeżeli różnica będzie np wynosiła +-5 PLN)
TomekO pisze:Dlaczego nie możesz tak migrować ? Z regulaminu migracji:
Jeszcze raz chcę zaznaczyć, że nie bierzemy pod uwagę opłaty za Pakiet internetowy, tylko opłatę za SAM ABO. Czyli nie liczymy tu tak, że All 49 + 10 = 59, tylko mówimy o All 49 jako samym Abo. Dlatego właśsnie nie można migrować z LP 69 (upusty rónież nie są w tej sytuacji rozliczane, tylko podstawowa kwota za Abo, wynikająca z Umowy).
davidoff9 pisze:Czy ktoś potrafi to rozkodować które abonamenty są wliczane?
Tu chodzi o Abonamenty zawierane głównie przez firmy (za jednym razem jedna firma mogłaby zawrzeć x aktywacji, co nie jest zgodne z tym Regulaminem). Mówimy w tym przypadku głównie o osobach "prywatnych", które zawierają z nami Umowy.
davidoff9 pisze:Czyli po spełnieniu warunku uzbierania odpowiedniej kwoty 150/250 należy podpisać dodatkowo abonament LongPlay 1zł żeby mieć możliwość pobrania sprzętu?
Tak, ale TYLKO po kontakcie z naszej strony. Jeżeli "uzbierasz" odpowiednią ilość osób (kwoty Abonamentu przez nich podpisane), wówczas jesteś "dodawany" do specjalnej listy osób uprawnionych do skorzystania z promocji i kontaktujemy się z Tobą osobiście w ramach zawarcia Umowy na LP 1
davidoff9 pisze:Gdzie jest regulamin tego abonamentu, na jak długo zawierany?
Jest to prostu Abonament, który zawierany jest od razu na czas nieokreślony i możesz go w zasadzie rozwiązać jak zechcesz zaraz po jego podpisaniu, zgodnie z postanowieniami Regulaminu Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych dla Abonentów. Tak naprawdę zapłacisz tylko 1,00 PLN za to. Chodzi o to, że jak "dalibyśmy" Ci to Playstation "za darmo", musiałbyś opłacic podatek od darowizny, a tak otrzymasz w ramach Umowy i w ten sposób nie bedziesz musiał opłacać podatku. Działanie to jest wówczas zgodne z prawem.
davidoff9 pisze:Jeszcze jedna sprawa, czy są dostępne jeszcze zestawy z move?
To już powinien powiedzieć Ci konsultant, który do Ciebie zadzwoni, jak spełnisz warunki.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.