• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 159 z 244
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 244

#460019  autor: playonline
 16 lut 2011, 17:21
qper pisze:przyłączam się do Twojej prośby.
Jestem z wami.. ;)

PS Trzeba bedzie sie kiedys z chlopakami (moze i dziewczynami jesli tam pracuja) z P4 na piwo umowic i omowic wszystko co wymaga poprawy bo widac, ze tutaj mozna by pisac i pisac czasami.. ;)

#460023  autor: user_delete19
 16 lut 2011, 17:41
PS Trzeba bedzie sie kiedys z chlopakami (moze i dziewczynami jesli tam pracuja) z P4 na piwo umowic i omowic wszystko co wymaga poprawy bo widac, ze tutaj mozna by pisac i pisac czasami..
ja bym poprosił otwartego bugtracka ;]

#460117  autor: play4you2
 17 lut 2011, 09:12
playonline pisze:PS Trzeba bedzie sie kiedys z chlopakami (moze i dziewczynami jesli tam pracuja) z P4 na piwo umowic i omowic wszystko co wymaga poprawy bo widac, ze tutaj mozna by pisac i pisac czasami..

Po godzinach, czemu nie :wink:. A tak na poważnie, to dzięki wszystkim za wasze informacje i wklejane zdjęcia. Zapewniam Was, że wszystko przekazuję na bieżąco. Jak widzicie, zmiany są wprowadzane, co sami również nie raz potwierdzacie. Co do powyższych waszych sugeestii, oczywiście wszystkie przekazałem do odpowiednich osób.

Tu też chcę Wam podziękować w imieniu Administartorów Play24 i playmobile, że wskazujecie nam powstałe niedociągnięcia lub drobne przeoczenia, które na etapie producki mogły umknąć i zostać przeoczone. Jest to tym cenniejsze, że robicie to z własnej woli, zupełnie "społecznie", co tym bardziej zasługuje na podziękowania.

Pzdr.

p4y2 i Administratorzy systemów.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#460124  autor: kerim36
 17 lut 2011, 09:48
play4you2 pisze:Jest to tym cenniejsze, że robicie to z własnej woli, zupełnie "społecznie", co tym bardziej zasługuje na podziękowania.
dac im po 30 minut do wszystkich sieci do wykorzystania w miesiac ;d

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#460132  autor: TomekO
 17 lut 2011, 10:51
Dzwoniłem dzisiaj do BOK i konsultantka Pani Magda poinformowała mnie że nie ma instrukcji do migracji z Long Playa do oferty All Inclusive. Czytałem na innych forach że ludzie już migrowali. Teraz nie wiem czy dzwonić do skutku czy poczekać jak rozpracują te instrukcje ? Dzwoniłem 2 razy gdzie za pierwszym razem konsultant chciał hasła do innego numeru abonamentowego niż ten co zmieniałem, zgodził się na to że poszukam tej drugiej umowy i się rozłączył. Chyba na początku trzeba jakieś zasady rozmowy uzgodnić bo ja czekałem na niego grzecznie ;) Podobało mi się w sumie to że poszedł gdzieś się dowiedzieć co i jak a nie plótł bzdur.

#460133  autor: play4you2
 17 lut 2011, 11:00
TomekO pisze:Dzwoniłem dzisiaj do BOK i konsultantka Pani Magda poinformowała mnie że nie ma instrukcji do migracji z Long Playa do oferty All Inclusive.
Napisz mi na pw co dokładnie Cię interesuje (jaki Plan Taryfowy itd). Postaram się przekazać Ci pełne informacje na ten temat.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#460134  autor: Pajuch
 17 lut 2011, 11:02
Pytanie - Jaki bonus przysługuje w programie "polec znajomemu" gdy osoba polecona zakupi mix playonline czyli playonline z modemem z miesięcznym zobowiązaniem na karty zdrapki?

Pytam bo druga tabela jest nie jasna, brak opisu i konsultanci maja z tym problem jak i sam chce się upewnic http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 8.2010.pdf

#460136  autor: KC-KARLOS
 17 lut 2011, 11:11
Pajuch pisze:Pytanie - Jaki bonus przysługuje w programie "polec znajomemu" gdy osoba polecona zakupi mix playonline czyli playonline z modemem z miesięcznym zobowiązaniem?

Pytam bo druga tabela jest nie jasna, brak opisu i konsultanci maja z tym problem jak i sam chce się upewnic http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 8.2010.pdf
Bonus obowiązuje jak dla oferty Play Online Na Kartę - nawet do 2 GB. Wielkość dodatku zależy, czy polecający ma ofertę Play Fresh czy Mixturę.

#460139  autor: ppp1ppp
 17 lut 2011, 13:15
TomekO pisze:Dzwoniłem dzisiaj do BOK i konsultantka Pani Magda poinformowała mnie że nie ma instrukcji do migracji z Long Playa do oferty All Inclusive.
jest na blogu wszystko pisze łącznie z regulaminem http://blogplay.pl/2011/02/all-inclusiv ... -migracji/

#460147  autor: TomekO
 17 lut 2011, 13:39
ppp1ppp pisze:
jest na blogu wszystko pisze łącznie z regulaminem http://blogplay.pl/2011/02/all-inclusiv ... -migracji/
Zrozumiałem że chodzi o instrukcje jak wprowadzić zmiany w systemie Playa a nie o regulamin. W regulaminie są chyba błędy i może to jest problem ?

#460168  autor: muchakk
 17 lut 2011, 15:20
Ja bez problemu zleciłem migracje z LongPLAY do all inclusive :-)

#460188  autor: TomekO
 17 lut 2011, 17:39
U mnie też już zgłoszenie zrealizowane i zmiany w trakcie. Mam jeszcze jedno pytanie do play4you2 bo rzecznik nie odpowiada na blogu. Chodzi o pewnie błąd w regulaminie migracji punkt 5.1 litera c. Czy promocyjny pakiet złotówek można wykorzystać tylko na transfer danych zgodnie z tabelą nr. 2 cennika "Play cenowy II" czy jednak zgodnie z tabelą nr. 1 ? Regulamin migracji i Cennik oferty Long Play ( Plan cenowy II )

#460192  autor: pakierhakierxd
 17 lut 2011, 17:53
Ja też napisałem na play 24 zgłoszenie żeby migrować mnie z longplaya 69 telefon na all inclusive 79.Dostałem odpowiedź że ok i że zmiana zacznie obowiązywać od nowego okresu rozliczeniowego czyli 1 marca:)

#460200  autor: qper
 17 lut 2011, 18:40
Witam,

play4you mam takie pytanie.

W dniu dzisiejszym (koło południa) dokonano jakiś modyfikacji w play24 w wyniku których skróciła (tak jak to było kiedyś) się lista z zarządzanymi numerami. Znowu je trzeba mozolnie przewijać.

A było już tak fajnie - wyświetlała się cała lista z wszystkimi numerami, można było szybko przełączać się między numerami. Dodatkowo można było nawet w tym celu posługiwać się iPhonem lub iPadem.

Obecnie lista się zawęziła i przy większej ilości numerów trzeb je przwijać. Na iPhone i iPadzie przewijać się nie da...

Dowiesz się czy to faktycznie tak ma być. Było dobrze jeszcze dziś rano.

Obrazek

#460211  autor: Pajuch
 17 lut 2011, 19:29
Bonus obowiązuje jak dla oferty Play Online Na Kartę - nawet do 2 GB. Wielkość dodatku zależy, czy polecający ma ofertę Play Fresh czy Mixturę.
Chyba się mylisz, w regulaminie nie ma wzmianki o polecającym i ze wysokość bonusu od niego jest zależny, jak i na stronie http://www.playmobile.pl/pl/promocja/pl ... index.html i gdyby bylo jak piszesz była by o tym wzmianka na ww. stronce

I dla tego poprosiłem o odpowiedz specjaliste PLAY4YOU2Obrazek

Słowa są proste Sprawdź ile zyskacie: odpowiedz również a strona www musi pokrywać się z regulaminem Jeśli polecony ma ofertę na kartę Bonus 15 zł/1 GB* Jeśli polecony ma ofertę mix 30 zł/2 GB*
Logicznie rozmazując OBAJ dostają taki bonus zalezny od tego jaką oferte zakupił polecony

Playonline z modemem za 1 zl z umowa i zobowiązaniem miesięcznym wedle strony operatora to MIX w sekcji sklepu internetowego, no chyba, ze zmienili bo teraz sklep z tym produktem nie dziala i nie da sie sprawdzic wiec jetem bardzo ciekaw odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2011, 21:10 przez Pajuch, łącznie zmieniany 1 raz.

#460224  autor: user_delete19
 17 lut 2011, 21:08
qper pisze:W dniu dzisiejszym (koło południa) dokonano jakiś modyfikacji w play24 w wyniku których skróciła (tak jak to było kiedyś) się lista z zarządzanymi numerami. Znowu je trzeba mozolnie przewijać.
U mnie jest normalna, ale mam raptem 6 numerów... Inna sprawa, że ja bym prosił o wyłaczenie animacji/przenikania tej listy - mogłaby się pojawiać od razu...

#460233  autor: ppp1ppp
 17 lut 2011, 21:35
dla posiadaczy LP bez fona migracja do LPII jest nieopłacalna
 #460250  autor: sebanop
 17 lut 2011, 22:24
Od jakiegoś czasu bardzo często mimo "pełnego" zasięgu mam brak dostępu do sieci lub po prostu nie mogę sie dodzwonic ew. wysłać wiadomości... Czy mogę w jakikolwiek sposób reklamowac usługę??? Abonament płacę więc chyba nie ma mowy o jakims blokowaniu i chcialbym wiedziec o co kaman...

#460251  autor: qper
 17 lut 2011, 22:24
lwiczek pisze:
qper pisze:W dniu dzisiejszym (koło południa) dokonano jakiś modyfikacji w play24 w wyniku których skróciła (tak jak to było kiedyś) się lista z zarządzanymi numerami. Znowu je trzeba mozolnie przewijać.
U mnie jest normalna, ale mam raptem 6 numerów... Inna sprawa, że ja bym prosił o wyłaczenie animacji/przenikania tej listy - mogłaby się pojawiać od razu...
U mnie też tak było do dzisiaj. Numerów mam więcej (na tym panelu 18).
Wygodnie rozwijała mi się lista i wybierałem szybko numer, teraz muszę znowu przewijać a nie jest to wygodne.

Play4you napisz co się z tym stało.

Z pocieszających rzeczy jest fakt, że działa już zakładka historia doładowań

PS.

Nie wiem czy nadal tak jest ale ostatnio nie było polskich znaków.

Obrazek

#460287  autor: wezysko
 18 lut 2011, 09:11
W grudniu przedłużyłem umowę na Lp 69 za 59 zł- umowa obowiązuje od 14.02.2011 - czy mogę przenieść abo na All Inclusive 59 ?? Jeśli tak, to prosiłbym o informacje jak tego najłatwiej dokonać. Najbardziej w tym abo zależy mi na pakiecie internetowym - mój syn jest niezadowolony z motorolii jak musiałem mu go wyłączyć bo zaciągnęło mi 58 zł poza abo. A z tego co widzę All Inclusive ma to o co mojemu synowi chodzi
  • Strona 159 z 244
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 244
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159