Witam!
Posiadam ofertę Play Online dla posiadaczy modemów 69 od 11.02.2012. W ramach tej usługi mam aktywny Nocny transfer, który sam musiałem włączyć, w menu Usługi mam informację, że jest włączony i nawet na pierwszej fakturze przyszła informacja, że jest udzielony na nią rabat.
Niestety mniej więcej od 1.03.2012 zaczął strasznie szybko maleć mój limit posiadanych MB. Z obserwacji przeprowadzonych wczoraj okazało się, że od 24 do 8 rano pobrałem 1100 MB i odliczyło mi tę wartość z limitu. W innym temacie
http://www.telepolis.pl/forum/printview ... 48&start=0 znalazłem informację, że powinienem się sam rozłączać przed 24 i po 9, ale nigdzie w regulaminie nie ma takiego zapisu. Dodatkowo wg opinii wielu użytkowników, Play powinien robić to automatycznie i właściwie do 29 lutego wszystko było ok. Innym problemem świadczącym o tym, że coś popsuło się 1 marca jest brak informacji o wykonanych połączeniach w zakładce Połączenia po 29 lutym(ostatni wpis 29 luty 13:30).
Oczywiście zgłosiłem na Play24 ten problem i czekam na odpowiedź, ale obawiam się negatywnej reakcji ze strony BOKu.
Przyznam, że takie rozłączanie w danych godzinach jest problematyczne. Posiadam router wifi i do niego wpięty modem i nie bawi mnie zupełnie konieczność resetowania go 2 razy na dobę, bo Play nie potrafi rozłączać połączenia niektórym klientom(tak, tak niektórym wszystko poprawnie działa). Mój modem to E173-U2, router wifi TP-Link TL-MR3420.
Serdecznie dziękuję za jakieś porady.